11 ting du må huske før UL Online starter

11 ting du må huske før UL Online starter

UL Online starter 28.juli, og du bør være benket foran skjermen ferdig forberedt.

UL Online

Fra onsdag 28. til lørdag 31. juli arrangeres UL Online, med morgenmøter, kveldsmøter, basar og UL-studio. Arrangementet sendes live fra Kongeparken Amfi.

Når man reiser på festival er det viktig å være godt forberedt, og UL Online er intet unntak. Selv om det kan være fristende å følge med på UL i undertøyet fra senga, vil du med det ikke kunne få det maksimale utbyttet av festivalen.

Her får du elleve tips om hva du bør gjøre før UL starter slik at dette blir en kanonbra festival – også i år:

11 ting du må huske:

1. Å lade mobilen og/eller datamaskinen

Nummer en på listen er kanskje også det viktigste. For at du skal kunne få med deg noe som helst fra UL Online trenger du nok strøm på skjermen din. Hvis er på tur kan det være lurt å bringe med seg en oppladet powerbank.

2. God WiFi-tilkobling eller 4G-dekning

Til vanlig oppleves UL-stemning i FULL HD i amfiet. Et streamet møte vil naturligvis ikke se like bra ut, men med godt internett vil du i det minste ha mulighet til å se møtet LIVE i best mulig kvalitet.

3. Laste ned UL-appen

Hva er vel UL uten push-varsler fra UL-appen? Selv om det trolig ikke blir så mange påminnelser om å drikke vann i år som i fjor, vil det komme mye annen viktig informasjonen du måtte trenge. I appen finner du også oppdatert program.
NB: Husk å tillat varslinger fra UL-appen på innstillingene dine.

4. Meld deg på en lokal UL Online Camp

Selv om det i år også blir flott lovsang og potensielt livsforvandlende taler, mangler det gode UL-fellesskapet. Tusenvis av ungdom uteblir fra amfiet og festivalteltet. Men, det finnes håp. Meld deg på et lokalt UL! Da vil du også få delta på artige aktiviteter i tillegg til UL-streamen. Bedre kan det nesten ikke bli ut i fra korona-forutsetningene.

5. Finn deg en venn eller en vennegjeng og gjør UL til en happening likevel

Rakk du ikke melde deg på et lokalt UL, kan du likevel få UL-stemningen rett i din egen stue. Litt som SuperBowl i USA eller VM-finalen i fotball. Lag deilig mat og, finn fram favorittbrusen og kjøp en pose drops. Sett opp et telt på stuegulvet, og dekorer veggene med UL-plakater. Blæst UL-lovsangen på anlegget og ta på deg regnjakka. Husk bibel til møtet. Nå er du klar!

6. Forske på pizzaoppskrifter som ligner på UL-pizzaen

Apropos mat. Det blir ingen UL uten UL-pizzaen. Gjør litt forskning og eksperimentering, eller finn den nedstøvede kokeboka til bestemor. UL + Pizza = Kjærlighet ved første blikk.

7. Sett opp teltet i hagen

Hvis du syntes forslaget ovenfor om telt i stua blir litt overkill, kan du heller finne en passende plass i hagen eller i nærmiljøet.

8. Be for festivalen

Visste du at Gud også hører bønn som handler om digitale festivaler? Bli gjerne med å be om at ungdommene (og andre) som følger med blir møtt med evangeliet om Jesus, og får fornyet tillit og frimodighet i møte med den levende Gud.

9. Husk at du kan være en del av møtet selv om du ikke er i amfiet

Ja vi vet det. Du er i utgangspunktet meget lei av å se på gudstjenester og taler på nett under koronarestriksjonene. Når man ser UL Online på nett kan det også oppleves som du bare er en passiv tilhører og at møtene blir en fjern opplevelse. Men du kan like fullt være en del av fellesskapet gjennom skjermen. Kommentér gjerne i livestreamen, benytt deg av forbønn-mulighetene og vær åpen for at Gud kan forandre deg i det som formidles. Husk at vi står sammen i fellesskapene, selv om vi ikke er samlet alle sammen i Kongeparken.

10. Still dine gode spørsmål

På UL vil det både være Grill en kristen og politisk debatt med profilerte politikere. Dette er sjansen din til å stille de beste spørsmålene du har, enten det gjelder hvorfor det er mange kriger i det gamle testamentet eller hva partiene tenker om alt fra integrering til kristne friskoler.

11. Planlegg dagen

Ikke gå i fella og dra på fjelltur uten dekning eller fotballtrening på kveldstid og plutselig innse at du har gått glipp av UL-streamen. Forkast dine andre planer, og lag en disiplinert timeplan for dagen din slik at du ikke går glipp av noe! Og husk – det er lov å hvile mellom slagene etter morgenmøtet og før UL-studio.

Møtene følger du LIVE på UL sin FB-side, Youtube, live.nlm.no eller UL.no.

Benjamin Herje

UL Online

Fra onsdag 28. til lørdag 31. juli arrangeres UL Online, med morgenmøter, kveldsmøter, basar og UL-studio. Arrangementet sendes live fra Kongeparken Amfi.