Om iTro

iTro er et kristent nettmagasin for ungdom. Her kan du lese om Bibelen, livet som kristen, misjon og andre ting – hver dag.

iTro.no er NLM ung sitt nettmagasin for ungdom som oppdateres daglig med nye saker i form av tekst, bilde og filmsnutter.

Visjon
Vi ønsker å utruste og undervise, bevisstgjøre og utfordre deg om viktige tema som har med den kristne troen å gjøre. Vårt mål er at du skal oppleve iTro som oppdatert, variert, interessant og relevant.

Innhold
På iTro vil du finne reportasjer fra inn- og utland, anmeldelser, intervjuer, temaartikler, og mye annet fresht stoff. Du finner podcasting av taler, andakter, kommentarer spørsmål og svar-spalte, blogger og mye mer. Les mer om hva du kan forvente på iTro her. På iTro.no vil du også finne nyheter fra UL, Sommertreff, TeFT, Siembra og Frontline.

Ulike format
Vi vet at folk er forskjellig, derfor publiserer vi saker i flere format. På iTro.no vil du finne videosnutter, tekster, lydspor og bilder, på denne måten tror vi at alle vil finne et format som kommuniserer. Dersom du ønsker å lese på papir har iTro gitt ut et magasin i forbindelse med UL flere år.

DU kan kontakte redaksjonen her

Følg iTro på Facebook!
Her får du oppdateringer om saker som publiseres.

iTro.no er drevet av NLM ung og samarbeider med følgende aktører:

Det er stengt for kommentarer.