Frontline 2016 er i gang!

Frontline 2016 er i gang!

Denne helgen er hundrevis av ungdommer fra VG1 og oppover samlet i Oslo for misjonskonferansen Frontline.

Frontline 2016

Frontline er en misjonskonferanse NLM Ung arrangerer fra 28. til 29. Oktober.

Temaet for årets Frontline er «grensesprengende». Programmet finner du her

Etter 2 års ventetid er Frontline endelig i gang. iTro kommer til å dekke konferansen, og har allerede sjekket stemningen blant deltakerne. Vi traff blant annet på Tobias Lindland (18) og Marie Hansen (18) som er på Frontline for første gang.

Kjekt å treffe kjentfolk

– Hvilke forventninger har dere til Frontline i år?

Marie:  – Jeg ser frem til seminarene her som har fokus på misjon, og til å få en større oversikt over arbeidet som drives og det som skjer på misjonsmarken. Ellers blir det kjekt å treffe masse kjentfolk og gå på møter.

Fascinerende tema

– Har dere noen tanker om årets tema som er «grensesprengende»?

Tobias: – Det er et tema som fascinerer og som gir rom for mange gode seminarer. Det blir spennende å høre på folk som har en del erfaring med misjon og jeg tror det er en viktig konferanse.

Klare for å bli inspirerte

Har dere noen forventinger til hva Gud kan gjøre i dere og andre i løpet av helgen?

Marie:  – Jeg har håp om at det skal tenne en større misjonsiver i meg, at jeg skal få øynene opp for hvor viktig arbeidet er og gjerne bli mer inspirert til å bli en misjonær selv.

Tobias: – Håper Frontline kan være med å vise behovet for misjon i verden, og hvor sårt de unådde folkeslagene trenger evangeliet. Så jeg håper det kan tenne en gnist i hjertet vårt!

Det er fortsatt muligheter for å bli med på det som skjer i helgen. I kveld er det møte i Misjonssalen med temaet «Gud er grensesprengende i ditt liv», etterfulgt av en panelsamtale samme sted. Klokken 22 starter fotballcupen, som finner sted i gymsalen på Fjellhaug utdanningssenter. iTro vil selvsagt dekke det som skjer i helgen, så det er bare å følge med!

Anna Solberg

Frontline 2016

Frontline er en misjonskonferanse NLM Ung arrangerer fra 28. til 29. Oktober.

Temaet for årets Frontline er «grensesprengende». Programmet finner du her