UL 2013 er i gang

UL 2013 er i gang

Hundrevis av forventningsfulle deltakere og ledere har inntatt kongeparken

UL 2013

UL 2013 arrangeres denne ukai Kongeparken i Ålgård.

Malene Holmaas Bjørgaas og John Olav Selstø er iTros journalister denne uka, ogkommer til å følge UL på nært hold og legge ut UL-saker om det som skjer.

UL 2013 er offisielt i gang! Tusenvis av ungdommer kommer til kongeparken denne uken for å delta på en av de største kristne festivalene Norge har å by på.

Programmet for uka  er fullspekket. Det er kveldsmøter og bibeltimer hver dag. Det vil være seminarer om misjon, menneskeverd, helbredelse, menighetsplanting, realistisk romantikk og mye mer. Og selvfølgelig aktiviteter for alle og enhver; blant annet står go-kart, surfing, kajakk, fotball og hip-hop på programmet. Garness sparket i gang UL for alvor med konsert på tirsdagskvelden, senere i uken tar Ole Børud og Samuel Ljungblad scenen. Flere hundre ledere er på plass for å sørge for at ting går som de skal og de gleder seg til å bli kjent med ungdommen som kommer.

våge å ta noen nye steg som Jesu etterfølger

Simon og Gaute  ble intervjuet på kveldsmøtet på tirsdag, de er begge rutinerte UL-deltakere, med henholdsvis 9-10 års og 3 års erfaring fra UL-livet. Deres største forventning til uken var at alle som kommer på UL både skal få se mer av hvem Jesus er, men også våge å ta nye steg med Gud som en #follower. Enten det er å bare være på UL for første gang, å gå til forbønn for første gang, eller reise til Ålgård sentrum og fortelle noen om Jesus. Poenget er å våge å ta noen nye steg som Jesu etterfølger.

Det er mange måter å følge etter på

Tema for UL  i år er nettopp #follow. Og som møteleder Monica Kjerstad poengterte på tirsdagskvelden: «Det er mange møter å følge etter på.» Jeg håper og tror at denne uka kan være med å forandre våre tanker om hvordan vi følger Jesus. Er jeg en som dilter etter eller en som følger Jesus? UL har som mål å være en festival som forandrer og jeg gleder meg til uka som kommer og jeg tror store ting vil skje!

Dersom du ikke har mulighet til å komme til kongeparken selv, har du heldigvis mulighet til å se alle bibeltimer og kveldsmøter live på nett.

Foto: UL