ULs første dag

ULs første dag

Et forrykende åpningsshow, et sterkt kveldsmøte, rapporter om god stemning både i nattcafételtet og på campingen. ULs første dag går mot slutten.

UL 2012

UL 2012arrangeres denne ukai Kongeparken i Ålgård.

Malene Holmaas Bjørgaas og John Olav Selstø er iTros journalister denne uka, ogkommer til å følge UL på nært hold og legge ut UL-saker om det som skjer.

På åpningen av UL 2012 ble vi vitner til at det i virkeligheten var superhelten Sigbjørn Kiserud som ene og alene har organisert hele UL. Og selv om dette kanskje var å vrilittpå sannheten, fikk vi et innblikk i alt det som har blitt organisert og gjort i forkant av UL.

Film fra åpningsshowet: "Saigbear saves it"

På åpningsshowet møtte  vi i tillegg en danseglad og fargespraklende gjeng som sang og danset i ordentlig Highschool Musical-stil. Med en egenkomponert tekst om forventninger til resten av uka ble det god stemning i det fylte amfiet.

Åpningsdansen skapte stemning i Kongeparken Amfi.

Vi har allerede fåttoppleve flere "aldri-før-gjort-på-UL-scenen"-øyeblikk.

I løpet av  showet fikk vi et møte med skateren Indra som viste oss noen av sine egne avslappingsteknikker som besto i å stå på hodet og slappe av. Sigbjørn kom seg opp på hodet til tross for litt startvansker. Vi har allerede første dag av festivalen fått oppleve flere "aldri-før-gjort-på-UL-scenen"-øyeblikk.

Etter over ett år planlegging kunne Hans Kristian Skaar og Gjermund Nordhus ønske hjertelig velkommen til ca 2 500 deltakere og ledere, og vi skjønte at også de har stått i bresjen for UL-planleggingen, og ikke bare Sigbjørn. Hans Kristian ga oss også en liten apell om temaet 2012. Et tema som er utfordrende og spennende og som vi kan ha forventninger til denne uka.

Det virket som møtet ble sterkt for mange

På kveldsmøtet talte  Dag Inge Ulstein om det å kunne stille de vanskelige spørsmålene, og det å tro når livet er vanskelig.

Kveldsmøte med Dag Inge Ulstein

Det virket som  møtet ble sterkt for mange og det var pågang på forbønnstjenesten under lovsangen som besto av alt fra gode gamle salmer, gamle UL-låter og årest UL-sang ”Evig Kjærlighet”. Sistnevnte er det mulig å laste ned påiTunesog høre påSpotify.

Kvelden ble avsluttet med en spektakulær konsert av Samleklang med stort oppmøte og rolig stemning. Kvelden er allikevel ennå ung og de sprekeste samles til nattakafe etter en lang og god første dag på UL 2012.

Foto: Christoffer Lehre og Malene Holmaas Bjørgaas