Min båt er så liten

Min båt er så liten

Sangen har fått ny mening.

«Min båt er så liten og havet så stort
men Jesus har grepet min hånd.
Når han styrer båten så går det så bra
på veien til himmelens land.»

Å tenke på sanger man sang som barn når man er eldre, er ganske interessant. De får liksom en helt ny mening! Jeg synes spesielt «Min Båt Er Så Liten» er kul.

Vi mennesker har så lite å komme med, og er som støv i forhold til resten av universet. Da er det lett å rote seg bort i en verden preget av penger, begjær, utroskap og nye livssyn som tilbyr en spennende innsikt i den åndelige verden.

Vi blir dratt mot ting som er ondt, men virker bra

Sangen får meg også til å tenke på fortellingen om disiplene som ser Jesus gå på vannet. Jesus inviterer Peter til å komme ut på vannet til han, og Peter prøver å gå. Selv om Peter har skikkelig lyst til å komme ut til Jesus, er det storm rundt han, og han mister fokuset på Jesus, og begynner å synke.

Det er det som skjer med oss i dag og. Vi blir dratt mot ting som er ondt, men virker bra. Vi fokuserer på helt andre ting enn Jesus, og mister grepet i «det store havet».

Men Jesus er veien, sannheten og livet, og han elsker oss! Så lenge vi lar han være co-pilot i livet vårt, hjelper han oss til å holde oss nær til ham og på den smale, men rette sti. Og hva er det? Jo det er bra!

God bless,
Hannah

Ill.foto: Daniele Sartori på flickr

Blogg er spalten hvor vi publiserer spennende blogginnlegg vi kommer over, fra bloggere som har noe å melde til iTroleserne. Noen blir vi tipset om, andre finner vi selv.

Dagens blogger heter Hannah Sætrang.Følg bloggen hennes her