10 nye iTro-produkter

10 nye iTro-produkter

iTro er mer offensive enn noen gang, og lanserer 10 splitter nye, og antagelig banebrytende produkter!

Til alle dere som har sendt inn bestillinger: Vi beklager å måtte meddele at dette var en aprilsnarr…

Det er en smilende og stolt iTro-redaktør Gjermund Nordhus som i dag slipper vårens nye iTro-produkter. Han har gledet seg lenge, men han er også åpen om at det har kostet mye krefter.

– Skal man være et aktuelt og relevant nettmagasin for ungdom, må man stå på, og alltid ligge et skritt foran alle andre, sier redaktøren. – Og med disse splitter nye produktene beviser vi én gang for alle at vi klarer nettopp det, sier han fornøyd.

– Det er klart det har gått med veldig mye krefter på å få alt dette på plass, men når jeg ser på resultatet, kan jeg ikke si annet enn at jeg er ekstremt stolt og at det har vært verdt alt arbeidet, sier han videre, før han presenterer de 10 nye banebrytende iTro-produktene.

1. Det oppblåsbare iTro-badekaret

Dette er produsert spesielt med tanke på sommerfestivalen UL, der flere deltagere synes det kan være langt å gå til nærmeste dusj. Derfor lanserer vi dette superpraktiske badekaret, som passer perfekt i både campingvogner og telt.  I år kan du altså endelig ta deg et langt UL-morgenbad før du drar på møte. Badekaret kan dessuten brukes som ballrom resten av året.

Pris: 899,- (Husk å oppgi hvilken farge du ønsker)

2. iTro-paraplyhatten

Dette produktet er også laget særlig med tanke på UL, der det ofte regner, men kan selvsagt også brukes andre steder. Mange parablybrukere sier de misliker å «bruke opp» den ene hånda på å holde paraplyen mens de går. Med iTros nye paraplyhatt holder du kroppen tørr og hendene fri, samtidig som du ser helt smashing ut!  Nå kan du endelig både drikke kaffe og sjekke iTro.no på mobilen samtidig, mens du går rundt ute i regnet!

Pris: 119,- (Husk å oppgi hodestørrelse, enten i cm eller IQ)

3. iTro-redaktør-kolleksjonen

iTro har i mange år hatt en egen iTro-kolleksjon, med gensere og t-skjorter. Det skal vi ha videre også. Men vi føler i tillegg at vi har plukket opp signaler som tyder på at det nå er på tide å lansere en iTro-redaktør-kolleksjon også. Så det har vi gjort! Og hvis t-skjortene blir en suksess, kan vi informere om at vi også vurderer å få laget iTro-redaktør-pannebånd, mobildeksel, duker og gardiner.

Pris: 199,- (PS: Husk å oppgi t-skjorte-type og størrelse når du bestiller)

4. iTro-iPad- og dorull-stativet

Vi vet at iTro.no brukes mye av folk som sitter på do, derfor synes vi at vi har vært geniale når vi nå har fått laget iTros eget iPad- og dorull-stativ! Målet er å gjøre livet ditt litt enklere og mer elegant.

Denne vet vi vil treffe rett inn i folks hverdag, og regner med at den vil selge i bøtter og spann!

Pris: 349,-

5. iTro-hoppestokken – med ekstra sprett

Vi har prøvd å stille oss spørsmålet «Hva blir den neste segway-en?», og landet ganske fort på at det må bli hoppestokken.

Vi har hatt kontakt med springfjæravdelingen til NASA, og fått tak i ny type springfjær, som gjør at det er nesten 4 ganger mer sprett i denne hoppestokken enn i vanlige hoppestokker. Vi håper å få støtte fra Miljøpartiet De Grønne, siden dette antagelig vil være med på å endre trafikken i en miljøvennlig retning.

Pris: 999,-

6. iTro-krykker

Siden mange ikke er vant til hoppestokker med ekstra sprett, regner vi med at det blir veldig mange skader. Og det tar vi høyde for med å lansere de splitter nye iTro-krykkene!

Pris: 399,- (Halv pris (199,-) om du også har kjøpt iTro-hoppestokken)

7. iTro-podcast-kasetten

iTros podcast «iTro-podden» har blitt en suksess, men for deg som ikkeliker podcastkonseptet, men likevel vil høre innholdet, går det nå an å få episodene innspilt og tilsendt på kassett! Ganske enkelt genialt!

Pris: 59,- per kassett (Det er to episoder per kassett – én på hver side)

8. Lesestund med iTro-redaktøren

Inspirert av suksessen med podcasten (og forhåpentligvis også podcast-kassetten) tilbyr vi nå et enda mer personlig høytlesningsprodukt. Du kan nå bestille besøk av iTro-redaktør Gjermund Nordhus, som kommer hjem til deg og leser iTro-artikler høyt for deg og dine venner.

Pris: 69 ,- per artikkel (Husk å oppgi adresse, antall artikler du ønsker og om det er noen spesielle artikler du vil høre)

9. iTro-brennjern til merking av dyr

Siden flertallet av iTro-leserne bor i byer, prøver vi nå å markedsføre oss bedre på landet og i bygdene rundt i Norge med et typisk «bondeprodukt». Derfor tilbyr vi nå et brennjern med iTro-logo, til merking av dyr. Slik kjenner du igjen dyrene dine, du får en påminnelse om å sjekke iTro.no hver dag, samtidig som vennene dine også får høre om iTro. Et skikkelig 3-i-1-kinderegg!

Pris: 499,- (Husk at det kun er lov å brennmerke sine egne dyr)

10. iTro-Siri-slipset

Hvis du ønsker høytlesning av iTro-artikler, men ikke vil ha besøk av iTro-redaktøren, er dette nå mulig! Det nye iTro-slipset kan nemlig kobles opp mot WiFi-nettverket ditt, og laster automatisk ned de 10 siste artiklene fra iTro. Og takket være et godt samarbeid med Apple, har slipset også innebygget Siri, som leser opp artiklene når du trykker på knappen på baksiden av slipset. Plutselig har slipset blitt ditt kuleste plagg!

Pris 199,-

Bestilling

Alle bestillinger kan sendes på mail til iTro@nlm.no. Husk å skrive navn, adresse og størrelse (hvis du har bestilt klær).

Men vær rask: Vi trekker ut 5 heldige vinnere blant dem som bestiller i dag, og disse får hele bestillingen tilsendt gratis!