– Har tro på iTro

– Har tro på iTro

Nils Kåre er den nye iTroredaktøren. Bli kjent med han her.

– Jeg liker iTro veldig godt, og tror på det jeg hører når andre forteller at det som blir skrevet og gjort betyr noe for folk rundt i landet. Det er en nettside jeg virkelig har tro på, og derfor vil jeg være redaktør for iTro, sier Nils Kåre Bøe (26), og er antageligvis veldig klar over ordspillene han byr på.

Med ny redaktør i stolen er det viktig at vi får bli litt kjent med hvem Nils Kåre egentlig er. Derfor har vi gitt han noen spørsmål å bryne seg på:

– Hva gleder du deg mest til?
– Jeg gleder meg til å tenke framover for iTro, og jobbe med å finne ut hvordan sida skal være på sikt, det blir spennende! Også gleder jeg meg til å samarbeide med alle de som er med og skriver for iTro, det er en kjempegjeng, og uten dem hadde vi nok ikke klart å drive som vi gjør.

Det er alltid utfordrende å være oppdatert og aktuell med nye saker hele tiden

– Hva gruer du deg til?
– Det er alltid utfordrende å være oppdatert og aktuell med ny saker hele tiden, og nye og spennende vinklinger på sakene våre. Dette er jo ikke en enkel jobb. Jeg vil ikke si at jeg gruer meg til det, men det blir utfordrende, sier Nils Kåre. Han håper at alle som bruker iTro sier ifra hvis det er noe de tenker kunne vært annerledes eller bedre.
– Si også gjerne i fra om det er noe dere liker godt. Det er alltid hyggelig og høre fra leserne, og det hjelper oss til å finne ut hva vi skal skrive om seinere.

Som redaktør for et kristent nettsted er det en logisk konklusjon at Nils Kåre er kristen. Og når vi spør om hva Jesus betyr for han, syns han det er et veldig stort spørsmål å svare på.

– Det blir litt som hvis noen skulle spurt «Hva betyr luft for deg?». Det er liksom ganske grunnleggende. Jesus er forskjellen på død og liv (Joh 11,25), så han betyr alt! Han har frelst meg, noe jeg aldri må glemme å være takknemlig for. Også er det Jesus som gir mening i livet mitt, og det er han som er herre over det, og dermed forhåpentligvis også over alt det jeg gjør og alt det jeg har. Når jeg er på skolen, når jeg er på jobb, når jeg er i butikken, når jeg kjører bil, når jeg er med venner også videre. Jeg har hvertfall et ønske om at det skal være slik.

Fotball, quiz, film, kaffe og byturer

Nils Kåre skal ikke sitte på iTrokontoret hver dag – han studerer nemlig også matte, og i tillegg er han sosialt anlagt, og trives veldig godt sammen med venner.

– Jeg liker å gjøre mye forskjellig, for eksempel fotball, quiz, film, kaffe, byturer. Også er jeg veldig glad i menigheten min, Misjonssalen Oslo. Jeg har funnet ut at det egentlig er viktigere for meg hvem jeg gjør ting sammen med enn akkurat hva jeg gjør. Selvfølgelig innenfor rimelighetens grenser, sier han og smiler.

Foto:Petter Mjølhus

Nils Kåres CV
– et lite utdrag:

Alder: 26
Fra: Oslo
Høyde: 183
Vekt: 72 – på en god dag
Relevant utdannelse: Har studert teologi på Fjellhaug Internasjonale Høgskole og Menighetsfakultetet, og Kommunikasjon og Livssyn på Mediehøgskolen Gimlekollen. Studerer nå matematikk på Universitetet i Oslo.
Yrkeserfaring: Har jobbet to år som ungdomsarbeider på Kvitsund Gymnas i Telemark.
Sportslige meritter: Gullmedalje i bocca-turnering på Solåsen sommerleir i 1992. En finfin bronsemedalje på skiskytterstafetten på skiweekend med Misjonssalen i Oslo i februar 2011.
Funfact 1: Var med og vant Melodi Grand Prix på Kvitsund i 2002, med låta «Gamle helter».
Funfact 2: Var den første i historien som kjøpte en iTrot-skjorte da nettstedet ble lansert i 2008. (Se bildet)