– Ingen tabuer!

Sex, pupper, rus, alkohol, kviser, porno og følelser. Ingenting er tabu på den nye ungdomsnettsiden som har blitt lansert i dag.

Nyheter

I dag ble nettsiden Guttogjente.no lansert. Denne siden vil gi veiledningi spørsmål om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn.

Norge har i dag fått en ny, viktig nettside. Guttogjente.no har nemlig blitt lansert! Dette er en side som tar oppmange aktuelle spørsmål om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn.

Ønsket til Guttogjente.no er å se unge mennesker bli trygge på sin seksualitet, få mot til å ta gode valg, få kunnskap til å verne om sunne grenser og finne sin identitet som skapt og elsket av Gud.

«Her er ingenting tabu!»  slås det fast i presentasjonsfilmen over, og selv om detkun er noen timer siden nettsiden ble lansert, ligger det allerede mange aktuelle saker ute. Hvordan man finner den rette, hvor grensene går, hvor stor penisog hvilken BH-størrelse det er normalt å ha, er kun noen av de mange temaene som tas opp.

Og Guttogjente.no har i tillegg laget en egen ordliste som forklarer mange ord og uttrykk du kanskje lurer på om kropp, seksualitet og andre lignende temaer.

Ungdommer skal bli møtt med raushet og respekt

Anders Mellingen er  daglig leder for Guttogjente.no. Han tror den nye nettsiden vil hjelpe mange ungdommer i viktige og vanskelige valg.

– I dagens mylder av seksualveiledning tror vi at mange ungdommer kommer til å oppleve at GuttogJente.no vil hjelpe dem på en avgjørende måte i deres valg og holdninger rundt sex og samliv, sier han til iTro.

– Vi er nøye på at ungdommer som tar kontakt skal bli møtt med raushet og respekt, og at ingen vil oppleve fordømmende holdninger, avslutter han.

Foto: Skjermdump fra Guttogjente.no