Siembras julegavetips

Siembras julegavetips

Hva med et Siembra-gavekort? Eller kanskje Siembra/iTro-pakka!

Siembra-kortene er årets julegavetips! Dette er "gavekort" som viser at et beløp har blitt gitt til NLM Ungs misjonsprosjekt, Siembra, som2011/2012går tilprosjekter i Indonesia.

Har du lyst til å gi en julegave med mening i år?

Er du lei  av å kjøpe julegaver allerede før du har begynt?
Sliter du med å finne noe nyttig å gi?
Irriterer du deg over at julegaver har høyere verdi i butikken enn den får for mottakeren?
Har du lyst til å gi en julegave med mening i år?
Eller har du ganske enkelt lyst til å støtte et veldig godt prosjekt, og være med å gi mennesker håp for livet og evigheten?

Takk for at du har gitt 100 kroner til Siembra

Er svaret ditt  ja på ett eller flere av spørsmålene ovenfor, kan kanskje Siembra-kortene være enidé for deg.

Her kan du (eller egentlig dendu girkortet) støtte Siembra-prosjektene med 100, 200 eller 300 kroner, og la dette være din julegave til noen andre. Den som får dette i gave kan da lese på kortene ”Takk for at du har gitt 100/200/300 kroner til Siembra”, og vite at julegaven hun har fått er en gave til noen som trengte den endamer. På baksiden av selvekortene står litt informasjon om prosjektene.

nbsp;

Eller hva med  å kombinere gaven med iTro-Bibelen? Da kan du for 150,- gi en julegavepakke som består av et Siembragavekort på 100,-, og i tillegg en iTro-Bibel som den som får gaven selv kan få glede av. (Det går også an å utvide med flere produkter fra iTro-Shop)

(Og medfare for å minne omTV-shop:) Ikke nok med det!De første ti som bestiller gavekortene får i tillegg med med et utskårettrebilde av Jesus, laget av Bapak Putra fra Indonesia. Han er 36 år, far til tre, og jobber med å skjære ut og selge slike treutskjæringer.

Og skulle du være i tvil; det er lov å kjøpe flere Siembra-kort…

Bestillinger kan sendes til itro@nlm.no.  

Foto: Silje Måseide

_________________________________________________________________