Sakene vi husker fra 2017

Sakene vi husker fra 2017

Mye har skjedd det siste året, dette er sakene vi husker best fra iTro.no!

Det siste året har vært innholdsrikt. Også med tanke på innhold på iTro.no. Her finner du noen av redaksjonens favorittsaker i de ulike spaltene og de mest likte og kommenterte sakene på Facebook.

Kristin: iLivet

«iLivet er en av mine favorittspalter på iTro. Den er så livsnær, ekte og jeg kjenner meg ofte igjen i sakene. Dette intervjuet med Kaja om hva frelse er og hvordan hun ble kristen har jeg tenkt mye på det siste året. Det er så innmari ærlig. Det får meg stadig til å tenke gjennom hva det er jeg tror på og hva det innebærer.»

Frelst uten følelser

Håkon: Misjon

«I løpet av det siste året har jeg innsett hvor mange unådde folkeslag som har flyktet til Norge og bor i mitt nabolag. I denne saken forteller «Ole» om sitt brennende ønske for at flere skal engasjere seg i misjonsarbeid her i Norge, som inspirerer meg til å se like stort på det å gjøre disipler her som i Afrika.»

Drømmer om å bli sendt ut som misjonær i Norge

Nils Kåre: Tema

«En temasak jeg likte fra dette året, er en sak som handler om Bibelen. Her gir Christian Lilleheim en enkel innføring i noen av grunnene til hvorfor Bibelen kan regnes som troverdig. Dette kan være bra å kjenne til, siden mange opplever å bli utfordret på dette av folk på for eksempel skolen eller studiestedet.»

7 grunner til at Bibelen er troverdig

Maria: Andakt

«Det er mange andakter som jeg har likt og som har vært oppbyggelige dette året. En andakt som tok opp noe jeg har tenkt en del på er Lisa Rom Boyes andakt om Jesus og Sannheten. Dersom ikke Jesus sto opp fra de døde, hva betyr egentlig troen vår da? Det er ganske digg at også Paulus har tenkt disse tankene og kan forsikre meg om at Jesus HAR stått opp, og at det er det som gjør at troen vår er så mye mer enn tomme, vakre ord.»

Kristus og sannheten 

Top 10 fra Facebook:

Når fasaden sprekker

Han gråter med meg

Frelst uten følelser

Gud er midt i dritten

Hans banner over meg er kjærlighet

Deprimert og dyrt takknemlig!

Fra død til seier 

Da Jesus ble forlatt av Gud

7 grunner til at Bibelen er troverdig

Flere tok i mot Jesus på UL