– Heisann og velkommen!

– Heisann og velkommen!

Har du en bra gjeng? Da har dere jo verdens beste utgangspunkt for å få med en til!

Andakt

Hver søndag legges det ut en ny andakt, skrevet av en av iTros faste andaktsskribenter.

Kjeder du deg litt når du er med gjengen? Jaja, kanskje på tide å hive ut Netflix å gjøre noe nytt?

Eller kanskje du syns du har det steinfett med gjengen? Konge, da har dere jo verdens beste utgangspunkt for å få med en til!

Altså, det må jo ikke være middag, kan jo være kvelds, bankett, sjokopop-party, lunsj, dessert eller nattmat? Strengt tatt kan det være noe helt annet og. Det viktigste er egentlig invitasjonen, og at dere tar utfordringa!

Inviter noen inn i det vanlige, uperfekte hjemmet ditt

Jesus deler noen heite fest-tips i Lukas 14, sjekk det ut! Han gir også en utfordring:

«Når du skal ha gjester til middag eller kveldsmåltid, skal du ikke be venner eller søsken eller slektninger eller rike naboer. For de kommer til å be deg igjen, og dermed får du gjengjeld. Nei, når du skal holde selskap, så innby fattige og uføre, lamme og blinde. Da er du lykkelig, for de kan ikke gi deg noe igjen, men du skal få lønn for dette når de rettferdige står opp fra de døde.» (Luk 14;12-14)

Nå veit ikke jeg hvor mange blinde, fattige og uføre du kjenner, men tror det her kan gjelde folk som detter litt utafor generelt!

Du har kanskje ikke tenkt på det, men det kan hende du har et sånn helt vanlig, uperfekt hjem, som noen du vet om hadde satt stor pris på å bli invitert inn i! Og kanskje vennegjengen din er en hyggelig, litt rar gruppe mennesker, som noen rett borti gata kommer til å digge?

Så bare å alliere seg med bestemor eller noen venner, avtal tid og sted og mos på! Kan hende det blir gøy også.

Lykke til da!

John Olav Selstø

Andakt

Hver søndag legges det ut en ny andakt, skrevet av en av iTros faste andaktsskribenter.