5 tips til ting du kan gjøre på farsdagen

5 tips til ting du kan gjøre på farsdagen

Farsdagen er rett rundt hjørnet, men det er fort gjort å glemme det bort. Hva kan man egentlig finne på?

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

På hverdager er det ikke alltid man er så god på å vise at man setter pris på foreldrene sine. Her får du noen tips til hva du kan finne på for å gjøre stas på faren din.

1. Dra på roadtrip

Hvorfor ikke ta seg en liten kjøretur sammen, og kanskje oppdag noen kriker og kroker dere ikke visste var der fra før av?

Ofte er det en travel og stressende affære å sitte i bil i det daglige, men på farsdagen kan man ta seg god tid, kjøre rolig og bare nyte synet av norsk natur.

2. Lag et godt herremåltid

På søndager har man gjerne god tid til å lage et ekstra godt middagsmåltid.

Hvorfor ikke slå på stortromma og diske opp med et par fancy retter, eller kanskje noe enkelt, men som er laget med hjertet?

Pølser og potetstappe er en gammel slager, et brett med ostesmørbrød kan også slå an. Her er det bare fantasien som setter grenser (eller eventuelt kjøkkenferdighetene dine).

3. Se på en film

Det er lite som slår det å slappe av med en god film sammen med familien, men det er få ting som er vanskeligere enn å velge en film alle er tilfreds med.

Frykt ikke! Vi har allerede gjort jobben for deg.

Hva passer vel bedre enn å se den kristne filmen «Courageous»? For i denne amerikanske filmen er det nettopp farskap som er hovedtema! I denne dramatiske, actionfylte og hjerteskjærende filmen møter vi fire politimenn som har hver sine utfordringer både med troen og som fedre.

Filmen kan kjøpes på Youtube og Amazon Prime.

NB! Det er også en nylansering av filmen like rundt hjørnet! Da med nye scener og en ny slutt.

4. Gå en tur sammen

Etter hvert som man blir eldre drar man gjerne sjeldnere på tur som familie, så da passer farsdagen perfekt til å gå på en tur i skog eller mark.

Husk å kle deg godt så du ikke fryser, da blir opplevelsen langt bedre. Husk også at det ikke er viktig med et høyt tempo, men et høyt trivselsnivå.

5. Dra på besøk til besteforeldre

Farsdagen er en fin anledning til å besøke foreldrene til dine foreldre, og ha et lite familietreff i lag. Du kan for eksempel steke vafler eller bake boller du kan ta med.

Dette er en koselig setting for alle generasjoner. Et tips er å legge vekk mobiler og andre skjermer som kan ta oppmerksomhet.

Mobilen din forsvinner ikke med det første, så det trenger du ikke være redd for.

Til slutt

Om du bor langt unna faren din og ikke har anledning til å treffes, går det an å sende en hyggelig melding med et bibelvers, eller ta en samtale over telefon.

Ha en god farsdag!

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.