Vi lanserer nettbutikk for iTro-produkter!

Vi lanserer nettbutikk for iTro-produkter!

Årets beste julegaver finner du hos oss.

iTro-kolleksjonen

Hvert år lanserer vi flere iTro-plagg. Vi ønsker å vise mennesker rundt oss at vi er i Tro på Jesus, også med hvilke klær vi går med.

iTro har nå lansert en nettbutikk, hvor du kan handle dine julegaver.

Vi har åpnet nettbutikk for iTro.no! Nå som hysteriet etter Black Friday endelig er ferdig, kan du senke skuldrene igjen. Hvis du ikke fikk handlet, (kanskje fordi du leste denne saken?), så har du nå likevel mulighet for å få på plass julegaver i god tid før jul.

Nedenfor finner du listet opp våre produkter, eller så kan du trykke HER for å gå direkte til nettbutikken.

MERK: Alle klærne er fra klesmerket Cottover, som er sertifisert av Nordic Ecolabel, Fairtrade, GOTS og ØKO-TEX. Et produkt med disse sertifiseringene betyr at plagget har møtt alle kravene til organisasjonene bak merkingen. Et trygt og bærekraftig kjøp.

Long sleeve – 229kr

Long Sleeve – 229kr

Denne langermede t-skjorten gjør seg virkelig bemerket! Den finnes i fargene Yellow og Charcoal. Årets modeller har en stor sirkel med bibelverset «Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det» Joh 1,5, samt en iTro-logo nederst på venstre bakside.

KJØP LONG SLEEVE HER

T-skjorte – 149kr

Vi tilbyr t-skjorter i 3 ulike design i fargene Navy , Offwhite, og Sky blue. Alle t-skjortene har påtrykt bibelvers, som vi mener det er skikkelig kult å gå med. Mørkeblå (herre) og lyseblå (dame) har bibelverset: Vær ikke bekymret for noe! Fil 4,6. Den hvite har  har «Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det» Joh 1,5, i en svart sirkel.

Vi sier at Bibelen er Guds levende ord og at vi skal ikle oss Herren Jesus Kristus – noe som kan komme til uttrykk når du går med denne t-skjorta.

KJØP T-SKJORTE HER

Hoodie – 399kr

Disse nye hettegenserne finnes både i dame og herremodell. De har fargen offwhite, med et stilrent og moderne design av iTro-logoen på brystet foran – liknende kleshengerlogoen fra Holzweiler. Selv om logoen er liten, er du tydelig på at du er iTro på Jesus!

KJØP HOODIE HER

Duffel bag – 349kr

Dette er en skikkelig god og robust bag, i slitesterk kvalitet. Bagger rommer 40L, og kan brukes som håndbagasje på fly. Laget i vannavvisende materiale. Minner om tilsvarende Helly Hansen-duffelbagger. Baggen kan bestilles enten i svart og grå. Produktet har en iTro-log i reflekstrykk på den ene langsiden.

Duffelbaggen kan gjøres om til backpack for optimal bærekomfort. (Bæreemene finner du gjemt i lommen på oversiden av baggen).

KJØP DUFFEL BAG HER

Thermoflaske – 149kr

Hva er vel bedre enn påfyll i hverdagen? Nå gir iTro deg muligheten til daglig påfyll av både livets vann og vanlig vann! Denne stilrene og moderne flasken kan bli din beste venn på trening, skole, jobb eller hvor ellers du måtte ha behov for vann.

Thermoflasken er en bobbeltvegget metallflaske. I tillegg holder den kald drikke kaldt og varmt drikke varmt. Du kan velge mellom fargene blå, svart og hvit. NB: Denne var en slager under solsteken på UL2019 !

KJØP THERMOFLASKE HER


Fjorårets hoodie – 249 kr

Denne utrolig deilige Hoodien ble lansert på UL 2018 og er nå satt ned til en veldig hyggelig pris. (Faktisk over HALV PRIS hvis du skal kjøpe samme produkt på Cottovers egne hjemmeside)

Den kommer i to varianter; Cerise og Offwhite. Den bærer en stilig diamantformet og flerfarget iTro-logo. Et design vi er veldig fornøyd med. 

KJØP FJORÅRETS HOODIE HER

Fjorårets long sleeve – 149kr

 

Denne langermede t-skjorten bærer en tydelig rektangulær iTro-logo på brystet. Den finnes i fargen Navy. Den er laget i et komfortabelt og stretchy stoff som er behagelig å gå med. Et meget godt kjøp til nedsatt pris!

KJØP FJORÅRETS LONG SLEEVE HER


Tote bag – 49kr

Denne nyttige tote-bagen har mange bruksområder! Handlenett på butikken, gymbag til trening eller en lite-versjon av ryggsekk. Så klart med den diamantformede og flerfargede iTro-trykket på.

Nettet har lange håndtak og snorer og er laget i miljøvennlig bomull – og er i fargen beige.

KJØP TOTE BAG HER


Du får også kjøpt bibelgruppeopplegget vårt LEVENDE TRO i nettbutikken!

Da ønsker vi deg en riktig god julehandel! Vi håper du finner noen gode julegaver til deg selv, venner eller familie.

NB: Det kan være noen størrelser er utsolgt.

iTro-kolleksjonen

Hvert år lanserer vi flere iTro-plagg. Vi ønsker å vise mennesker rundt oss at vi er i Tro på Jesus, også med hvilke klær vi går med.

iTro har nå lansert en nettbutikk, hvor du kan handle dine julegaver.