En god oktoberhelg

En god oktoberhelg

5 tips til deg som er i beit for hva du kan finne på inne, nå som høsten plutselig er kommet.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

I denne anledningen vil vi gi tips til hva du kan finne på inne, denne kalde oktoberhelgen.

 

Høsten var lenge varm og fin, og mer sensommer enn høst. Men nå har det bikka. Det er kjølig, stadig grått og sur vind.

Med andre ord har tiden for inneaktiviteter meldt seg. Her er fem tips til ting du kan finne på inne denne fine høsthelgen.

  1. Sofa

Sofaen er på mange måter en aktivitet i seg selv. Det er ikke så nøye om du ser film, strikker eller spiller gitar. Sofa-livet er det ultimate inneliv. Det går også an å bære en seng inn i stua og sette den foran sofaen. Det har vi gjort hjemme. Det er et lykkelig valg. (Dyna følger selvsagt med på lasset når senga blir flytta).

2. Male

Dette er det ikke sikkert du gjør så ofte. Men dette skal jo være en inspo-liste til ting du ikke nødvendigvis kommer på sjæl. Så jeg sier: finn frem malesakene fra 6.klasse og skap litt kunst. Den gamle plakaten burde jo vært bytta ut for noen år siden, uansett.

 Dette kan du også gjøre til større greie. Lag en event på Facebook. Inviter alle som burde kom seg opp av sofaen (etter å ha sitti der litt for lenge (det går faktisk an)), og ha en kunstnerisk aften.

3. Les

Seriøst. Finn frem en god gammel slager. Jeg begynte på Harry Potter i sommer, nå må jeg vente til jul med å lese de fire siste. Hvis ikke kommer jeg ikke til å få gjort noe som helst i høst. Men det finnes bøker som er litt mindre engasjerende, og helt perfekte til å sitte inne en hel helg og fordype seg i. Det er deilig og spennende å dykke ned i et annet univers.

4. Koreografer

Har du sett alle de morsomme danseklippene på YouTube? Du kan også lage noe slikt. Få med deg småsøsken (lokk med kjendisstatus i 15 minutt og en bamsemums fra lørdagsgodteriet ditt) og lag en artig koreografi. Vis den for mamma, pappa, tante og onkel. Eller hele internett. Det gøyeste er uansett å lage noe sammen.

5. Gå på møte

Ok, denne innebærer mest sannsynlig at du først må ut. Likevel får du være inne ganske lenge. Spesielt om taleren holder det gående en stund. Det er viktig å høre Guds ord og være samla med andre kristne. Ja, innelivet hjemme i huset er viktig og deilig, men husk å ikke bli stuck i det heller.

Du kan forresten også slenge inn en andaktsstund både på sofaen, på malekveld, i en lese- eller dansepause. Det synes jeg at du burde.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

I denne anledningen vil vi gi tips til hva du kan finne på inne, denne kalde oktoberhelgen.