Faith Like Potatoes

Faith Like Potatoes

En film som utfordrer deg i ditt forhold til Gud

Faith Like Potatoes 

Regi: Reghardt van den Bergh
Produsent: Frans Cronjé
Skuespillere: Frank Rautenbach, Jeanne Neilson
Genre: Drama
Nasjonalitet: Sør-Afrika
Lengde: 113 min.
Produksjonsår: 2009
(Filmweb.no)

 
Faith Like Potatoes  kom ut i 2006 og er regissert av Regardt van den Bergh. Den er basert på en sann historie om Angus Buchan og familien, som bosetter seg i Sør-Afrika i håp om et bedre liv. De har lite penger og må derfor bo i campingvogn i flere måneder, før de får bygd seg et lite hus.

 

Angus Buchan e r bonde og jobber døgnet rundt for å få endene til å møtes. Han er stresset og overlesset av arbeid. Ekteskapet skranter og det meste går imot ham, helt til Angus en dag opplever at Gud gjør en helomvending i livet hans, og det viser seg at Gud ikke har små planer for denne karen. Han blir bedt om å tro når ingen andre tror, og handle når all fornuft taler imot.

The condition for a miracle is difficulty; however the condition for a great miracle is not difficulty, but impossibility.
– Sitat fra filmen

"For din egen skyld: Se filmen!

 

Når alt ser  ut til å være på det beste opplever han en tragedie i livet, og troen blir satt på prøve. Skuespillet i denne filmen er så ekte at du blir dradd rett med inn i handlingen.

 

Denne inspirerende historien  om Angus Buchan utfordrer meg til å tenke større om Gud, og be større. For din egen skyld: Se filmen! Den anbefales på det sterkeste.

Foto og film er hentet fra: Sony Pictures