iTro Sommerspilleliste 2019

iTro Sommerspilleliste 2019

Soundtracket til din drømmesommer! Vi gir deg nok en gang tips om nye utgivelser verdt å sjekke ut.

Vi gir deg nok en gang tips om nye utgivelser og sanger verdt å sjekke ut. Spillelisten «iTro – Sommer 2019» finner du på iTros Spotify. 

Her finner du massevis av godbiter! Sjekk ut listen – den finner du her og  nederst i saken.

Flere større artister har gitt ut musikk de siste månedene. Albumene til Kirk Franklin og  The Afters er verdt å sjekke ut. Jeremy Camp har sluppet ny, veldig fengende singel. Tobymac og For King & Country har begge gitt ut remixer.

Det slippes ny lovsang nesten hver dag. Det er vanskelig å vite hvilke som vil slå an, men denne våren har det kommet flere enkeltstående sanger som er sterke. De har særpreg, og har gode tekster.

Hillsong Uniteds People er kanskje en selvfølgelighet på lista. Albumet har et mer organisk lydbilde enn det vi har hørt fra dem i det siste, og treffer absolutt på tekster.

Men – det er også flere relativt ukjente lovsangsartister som er verdt å merke seg! Jeg klarer ikke å slutte å høre på Live Again av Sean Curran, og både River Valley Worship og Influencers Worship har laget singler jeg tror vi kommer til å høre litt i sommer.  Jeg er også veldig glad i Amanda Lindsay Cook, og hennes nye singel Still går på repeat her i stua.

Det er massevis av andre som også burde sjekkes ut. Tauren Wells siste singel God´s not done with you har et nydelig budskap. Testify av Social Club Misfits er en av de kuleste Rap/Urban sangene jeg har hørt i år. Danny Gokeys nye album slår godt an.

Til slutt må jeg nevne Stars Go Dim. Dette er sommermusikk!