iTros julegavetips

iTros julegavetips

Sliter du med julegavene? Fortvil ikke, vi har samlet alle julegavene du ikke har kjøpt ennå på ett sted!

Tips og triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

Tips & triks er spalten hvor vi hjelper deg å karre deg gjennom den grå hverdagen.

Mens noen bare eeelsker å handle julegaver, kan det for andre være blant årets mest stressbetonte begivenheter.

Uansett: iTro har  spart deg for både tid og stress, ved å samle alle de julegavene du ennå ikke har kjøpt – på ett sted! Her følger våre beste tips! God julehandel!

T-skjorte og bag:

Årets iTro-t-skjorte kommer i en varm gråfarge, og finnes i både herre- og damemodell. Pris: 150 kroner.

I tillegg har iTro laget en kvalitetsbag i vannavstøtende materiale. Bagen er svart med hvitstripete iTro-logoer på alle fire sider. Den rommer 50 liter, og koster bare 250 kroner. Vårt kanskje beste julegavetips! :)

T-skjorte og bag kan bestilles ved å sende en mail til iTro@nlm.no.

CD: "Evig kjærlighet" – Live fra UL

På årets UL ble live-cden ”Evig kjærlighet” spilt inn, og kan kjøpes på ul.no. På cd-en er det en god mix av nye lovsanger og litt eldre sanger i ny drakt. Årets beste cd?

Bøker:

Ellers har Lunde forlaggitt ut flere bøker i høst som passer for ungdom. Asbjørn Kvalbeins nye andaktsbok for ungdom, Ung tro, Bjørn Are Davidsens trosforsvarbok Svar på tiltale, John Pipers Ikke kast bort livet ditt og Jens Ole Christensens Når tro og liv kolliderer er noen eksempler. Disse kan bestilles på lundeforlag.no, der du også finner flere gode bøker!

Siembra-gavekort:

Siembra er NLM Ungs misjonsprosjekt, som samler inn penger til misjonsarbeidet i Vest-Afrika. Vi har laget noen flotte gavekart du kan gi i gave til noen, og på den måten støtte misjonsprosjektet. De ulike kortene har verdiene 50, 100 og 200 kroner. Bestilles hos iTro@nlm.no.

Hvis du vil støtte NLMs misjonsarbeid ved kun å sende en sms, er det også en mulighet!

Barnebok/-CD: "God natt"

Kjenner du noen som har barn? Godt mulig! Tidligere misjonærbarn Ingelinn Strømme Sivertsen har sammen med barnebokforfatter Vegard Markhus laget en kombinert barnebok/cd som heter God natt, og som inneholder en god blanding av kristne sanger og andre barnesanger. Boka/cden kan bestilles på god-natt.no.

Har du noen flere julegavetips? Del dem gjerne i kommentarfeltet under! :)

Foto: Christoffer Lehre, Lunde forlag, god-natt.no