Kulturelle tips fra en ukulturell type

Kulturelle tips fra en ukulturell type

Lurer du på hva du skal finne på i en kald og våt måned som november? Her er seks tips.

Tips & Trikst

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.

Man kan mene mye om måneden november, men de fleste er vel enige om at dette er en måned der det ikke er så lett å finne på så mye. Temperaturen er lav, det er mørkt og vått, og de fleste steder i landet er det heller ikke noe snø. Med andre ord er det duket for mye innetid.

Likevel finnes det nok av aktiviteter man kan bedrive, hvis man leter godt og gjør litt research. Men research tar tid, så derfor har iTro laget en liste med seks tips til hva du og dine venner kan gjøre.

Undertegnede har valgt å kalle disse for kulturelle tips, siden de har mye med kultur å gjøre. Men nå er jeg en noe ukulturell type med en ganske vid definisjon av kultur, så se i nåde til meg hvis du er uenig.

Uansett: Her er flere ting du kan og bør gjøre en våt og kald novembermåned!

  1. Besøk en annen menighet. Det er viktig å ha en fast menighet å gå i, men det bør ikke hindre deg fra å besøke andre menigheter med jevne mellomrom. Kanskje får du brutt ned noen fordommer du hadde mot denne menigheten, og til og med blir litt inspirert?
  2. Gå på teater. Et nokså standard tips, tenker kanskje du. Og det er jo i og for seg sant. Men nå har jeg ikke et vanlig teaterstykke i tankene, men noe som kalles for improteater. Det er en forestilling der alt som skjer er improvisasjon. Det er både veldig imponerende og veldig gøy!
  3. Støtt den lokale bowlingen. Kanskje forbinder du dette med barnebursdag for de som er ti år, men jeg tør love at det fortsatt er kjempestemning.
  4. Ta en tur innom biblioteket! Er det noe som er undervurdert i dagens samfunn så er det biblioteket. Ikke bare finnes det fantastiske bøker her, mange bibliotek har også massevis av spill og konsoller man kan benytte seg av helt gratis.
  5. Spillkveld. Hva er vel gøyere enn å samle vennegjengen til FIFA-turnering, eller enda bedre, Mario Kart-turnering? Dette blir det garantert god stemning av. Og hvis du ikke er glad i digitale spill, så er det naturligvis fritt frem for det mer klassiske alternativet: brettspill.
  6. Utforsk kulturelle tilbud. Dersom du ikke er fornøyd med noen av forslagene overfor, så er dette punktet for deg. Gå inn på tripadvisor eller lignende sider, og finn ut hva slags severdigheter og kulturelle tilbud som finnes der du bor.  Kanskje har din hjemby/hjembygd mer å tilby enn du tror?

Tips & Trikst

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og gir en overflod av mer eller mindre fornuftig hjelp til enhver anledning.