Slik blir Valentines Day en garantert suksess

Slik blir Valentines Day en garantert suksess

Det er tre dager til Valentines. Følger du vår oppskrift, er det fortsatt ikke for seint å finne noen å dele den med.

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.

OBS! Kanskje kan det være greit å vite at disse tipsene er skrevet av to single personer, uten særlig Valentines-erfaringer å vise til.

Men skribentene er likevel overbevist om at denne oppskriften kan gi både dem selv og deg suksess i år – om den følges til punkt og prikke!

Lørdag 11. februar (3 dager til Valentines)

Kl 18.00: Finn din utkårede

Hvis du ikke har det helt klart for deg hvem din utkårede er, kan det være et fint sted å begynne. Her er det mange metoder, men det seifeste er alltid å satse bredt. Større garn = større sjanse til å fange en fisk. (Statistikk viser at det er ca 10 % sjanse for å få ja på en slik forespørsel, så send til minst ti personer.)

Single facebookvenner av motsatt kjønn er det naturlige utgangspunktet, og hvis du vil snevre det inn enda mer, er det opp til deg.

Har du funnet din(e) utkårede? Flott! Da kan du gå rett videre til neste punkt.

Kl 19.00: Spør din utkårede ut

Vi har gjort det enkelt for deg, og deler den generelle meldingen vi selv har tenkt å bruke, slik at du også kan få nytte av den:

”Kjære xx! :)
Du husker kanskje ikke meg, og jeg har egentlig ikke tenkt så mye på deg heller i det siste. Men nå nærmer det seg Valentines day, og da lemper man jo litt på kravene… Neida. Joda. Lol.
Anyway: Regner med at du ikke har andre planer på Valentines, og siden det begynner å haste, har jeg ikke tid til å være så kresen. Så da foreslår jeg at vi to like gjerne tar et stevnemøte da?
Hvis jeg ikke hører noe annet, regner jeg med at du er med! Supert! Dette blir sikkert greit, vi gjør det beste ut av det! ;)”

(PS: husk å sette inn navn øverst i meldingen, hvis ikke blir det litt dumt)

(PS2: husk å sende som individuelle meldinger, og ikke som gruppemelding, hvis du sender til flere.)

Søndag 12. februar (2 dager til Valentines)

Kl 13.00: Planlegging av sted/aktivitet

Mens vi venter på positiv respons, kan det være greit å gå i gang med å designe drømmekvelden. Og her er det ett prinsipp som bør trumfe alle andre – økonomi. Sørg for at kvelden blir så rimelig som mulig, spar der det kan spares. Det er bra at din utkårede ser at du har økonomisk sans, det sender ut bra vibber!

Noen forslag bare kan ikke gå galt:

 • Dra på bingo. Det er både hyggelig og romantisk å øve seg på å bli gammel, og er man heldig, går til og med kvelden i pluss!
 • Dra på biblioteket. Man finner ikke et mer gratis sted, og her er det også masse romantiske bøker man kan lese hver for seg.
 • Dra på McDonalds/gatekjøkken – Billig mat, og man kan ofte sitte lenge hvis man ikke drikker brusen helt opp.
 • Arranger en dobbeldate med foreldrene dine. Da kan de ordne sted, din utkårede får truffet familien din, og foreldrene dine tar sikkert regningen. Et skikkelig 3-i-1-kinderegg!
 • Hvis du bor i nærheten av Oslo #1: ”Militærhistorisk Sælskab” inviterer til foredrag på Valentines day (begynner kl 18.00)
 • Hvis du bor i nærheten av Oslo #2: ”Samlivskurs med fokus på følelser” (Begynner kl 18.00)

Velger du likevel å bli hjemme, og invitere din utkårede på besøk, kan det være hyggelig å få henne til å føle seg hjemme. Skaff så mange bilder du kan av ham/henne, print dem ut, og heng dem opp på veggen der dere skal være. Dette er ikke stalking, det handler om å gi din utkårede den trygge, gode hjemmefølelsen. Bare tenk hvor hyggelig det hadde vært om noen gjorde det for deg!

Ca kl 15.00: Positivt svar

Ca nå mottar man antagelig positiv respons fra en av dem man sendte melding til på facebook i går. Da kan det være greit å svare ”Ok, fint.”. Skulle flere av de du har spurt svare positivt, kan du svare dem: ”Sorry, mye har skjedd siden i går. Kanskje neste år?”

Kl 17.00: Forbered gode samtaleemner

Det kan også være lurt å ha noen gode samtaleemner å snakke om. Uten at vi vet det helt sikkert (pga manglende erfaring), regner vi med at disse vil være innertiere:

 • Adjektiver du synes beskriver deg selv
 • Hvordan du har firet på kravene til kjæreste i det siste
 • Hvorfor du tror Trump blir tidenes president
 • Dopapirmerker du liker/misliker
 • Hvilke dyrearter du vil utryddet først hvis du ble verdensleder
 • Hvorfor daten din er heldig som får bruke kvelden med akkurat deg
 • Hvorfor moren din er din beste venn
 • Hvordan bryllupet deres kommer til å bli
 • Krig
 • Hvordan du føler stevnemøtet har vært til nå (kom gjerne tilbake til dette temaet flere ganger, alle elsker evalueringer!)

 

Mandag 13. februar (1 dag til Valentines)

Kl 17.00: Mental og praktisk oppladning til morgendagen

Det er kvelden før kvelden, og du bør se noen gode rom-coms på Netflix (gjerne om Valentines Day), for å komme i den rette stemninga. Det finnes også mange gode Spotify-spillelister med romantiske klassikere fra 80-tallet, som du bør høre på. Da vil du automatisk komme i riktig modus.

Har du tid, så bør du også få lest boka Kjærlighetens fem språk. Det er risky å dra på date uten å ha lest (eller aller helst ha med) denne!

Les deg også opp på love quotes fra internett. Dette kan krydre samtalene, og vise at du har hjertet på riktig sted. Har du noen slike på lur, blir det aldri pinlig stillhet!

Kl 19.00: Rensing av dress

Dette er også kvelden for å rense dressen, hvis den fortsatt har sausflekker fra julemiddagen. Men rensing er dyrt, en runde på 90 grader i vaskemaskinen bør fjerne de verste flekkene fra dressen, om ikke mer!

Tirsdag 14. februar (Valentines day)

Hvis man har fulgt oppskriften over, og forberedt seg som man skulle, bør selve Valentines Day gå av seg selv. Lykke til til oss, og lykke til til deg!

Onsdag 15. februar (Dagen etter Valentines):

Det er ikke over selv om det er over. Send en melding til gårsdagens utkårede:

”Kjære xx!
Takk for en fin dag. Takket være gode forberedelser gikk kvelden slik jeg håpet. Send gjerne en evaluering, så snakkes vi neste Valentines Day!”

aliceabc0 / pixabay

Tips & triks

Vi i iTro har omsorg for hele deg, og har en overflod av mer eller mindre fornuftige råd til enhver anledning.