Vitner om Guds ledelse gjennom motgang og medgang

Vitner om Guds ledelse gjennom motgang og medgang

Gjennom "Guiding Light" viser Duvald hvordan Gud viser vei også i dag.

Hørt

Duvald – Guiding Light
(Norge, 2016)

Duvald kom 1. oktober  ut med sitt første soloalbum, Guiding Light. Albumtittelen spiller på hvordan Herren ledet Israelsfolket ut av Egypt med ild- og skystøtter, og hvordan Herren også i dag viser vei.

Duvald deler selv sine vitnesbyrd, som i låten «Himmelglimt» hvor han åpenhjertig synger om hvordan Gud har ledet gjennom både motgang og medgang. Denne ærligheten er gjennomgående og albumet dekker både livets gleder og sorger.

Ektefølt lengsel og tekster som oser troverdighet

Albumet spenner fra soul og gospel over til vise-pop og han fremfører på flere språk. Artisten er inspirert av Andrae Crouch, gjort ekstra tydelig gjennom en medley av hans låter.

Noen av låtene har også fått nye arrangementer, blant annet «What a friend we have in Jesus og «Jeg er en seiler på livets hav». Duvald har også fått med seg Eva Vea og fløytist Rose. E. A. Nes og det gir albumet en spennende variasjon.

Med låtene «Brought me this far» og «Troens vei» får vi høre en mer lavmælt, dempet Duvald. Og i «Min Gud» får vi en ektefølt bønn om at Gud må se i nåde til oss, fulgt av velsignelsen til et deilig pianoarrangement.

Albumet er gjennomsyret med ektefølt lengsel og tekstene oser troverdighet. Det gir Guiding Light en ekstra dybde.

Her har du mye godt i vente!

 

Olga Geniva Hemnes / Atelier Hemnes

Hørt

Duvald – Guiding Light
(Norge, 2016)