Fotballkamp i fengselet | iTro-vlogg TeFT

TeFT-Indonesia er også med som ledere på Kids-club og har besøkt en blindeskole. Det, og mye annet, viser de oss i denne kvalitetsproduksjonen av en vlogg!

TeFT

TeFT er et av linjetilbudene på Bibelskolen Fjellhaug i Oslo, som gir en unik mulighet til å delta i NLMs misjonsarbeid og få smaken på utenlandstjeneste. Et team på 8 ungdommer er nå i Indonesia i nesten 5 måneder.

Her i Indonesia får vi  være med på mye forskjellig, lære mye nytt og se det arbeidet som NLM driver i landet. De første to ukene gikk vi på språkskole hvor vi fikk lære språket, som gjør det litt lettere for oss å kommunisere med folk her nede. Nå for tiden får vi både god undervisning og har praksis på ulike steder.

Besøk på blindeskole

I vloggen får du se på noe av det vi har vært med på så langt. En gang i uken er vi med på Kids-Club, som er en søndagsskole for barn her i Medan. Her har vi hatt andakten, litt engelskundervisning, lekt og sunget med barna.

Saken fortsetter under videoen

 

Vi har også fått besøkt en blindeskole. Her bor det rundt 60 barn som får lære å lese og skrive blindeskrift. De får god oppfølging, får lage ulike ting som de kan selge for å tjene litt penger og de har et personale som virkelig bryr seg om dem. Det satte virkelig inntrykk å besøke blindeskolen.

Fotballtrening for jenter

Vi var også på besøk på Abdi Sabda, som er en teologihøgskole i Medan med litt over 600 elever. Her fikk vi være med i undervisningen, dele vitnesbyrd, bli kjent med elevene og se på skolen.

I tillegg var guttene på besøk i et fengsel hvor de fikk spille fotball med de innsatte. Etterpå fikk de være sammen og prate med flere av dem. Jentene har også vært på «Priceless», som er fotballtrening for jenter. Det var veldig spennende og kjekt å få tilbringe tid sammen med dem.

Alt i alt kan vi konkludere med at vi stortrives i Indonesia!

Ønsker du å følge med videre?

Du kan følge TeFT-Indonesia videre på Instagram, Facebook og YouTube. Der kommer de også til å laste opp flere vlogger framover. I tillegg skal de lage en ny iTro-vlogg i mars! Bare å glede seg.

Ny iTro-vlogg fra Tanzania kommer i januar.

TeFT

TeFT er et av linjetilbudene på Bibelskolen Fjellhaug i Oslo, som gir en unik mulighet til å delta i NLMs misjonsarbeid og få smaken på utenlandstjeneste. Et team på 8 ungdommer er nå i Indonesia i nesten 5 måneder.