Ny animasjonsserie om Bibelen er lansert

Ny animasjonsserie om Bibelen er lansert

Første episode av "Arven etter Adam" ble sluppet på YouTube denne uka.

Misjon

«Misjon» er spalten der du blant annet kan lese om hva misjon er, og om de kristnes ansvar for å gi evangeliet om Jesus videre til andre.

Første episode av animasjonsserien «Arven etter Adam» ble lansert på YouTube denne uka, både på swahili og engelsk, og med mulighet for teksting på norsk. De neste to episodene kommer innen noen uker.

Les også: Bakgrunn for animasjonsserien «Arven etter Adam»

– Episode 1 til 3 utgjør første sesong, som handler om skapelsen og syndefallet, forklarer Harald Endresen, kommunikasjonsleder i Norea Mediemisjon.

Se episoden her (med mulighet for norsk tekst):

 

Når sesong to – om Abraham – vil lanseres, er derimot ikke klart.

– De neste episodene vil først lanseres når vi har fått finansiert disse. Det betyr at vi vil samle inn 365 000 per episode før disse så publiseres, sier Endresen. Det totale innsamlingsmålet for hele serien er 12 millioner kroner.

Vil nå ut over hele verden

Endresen forteller videre at Noreas intensjon er å sørge for at episodene kommer gratis ut til unådde folkeslag – blant annet i Afrika – og at finansieringen gjøres av vestlige land.

Om et halvt år reiser han, sammen med produsenten for «Arven etter Adam», Roger Gihlemoen, til USA for å finne samarbeidspartnere. Målet er både å få hjelp med finansieringen og å sørge for at serien havner på tv i USA.

– Episodene vil først slippes på YouTube etter hvert som finanseringen kommer på plass. Deretter vil det gå en stund før de kommer på tv, forklarer Harald Endresen.

Til sammen vil «Arven etter Adam» bestå av 26 episoder. Produsent Roger Gihlemoen jobber med tanke på å få ferdig episodene innen utgangen av 2024.

Se også Norea Mediemisjons dokumentar om hvordan serien blir til:

 

Arven etter Adam

Misjon

«Misjon» er spalten der du blant annet kan lese om hva misjon er, og om de kristnes ansvar for å gi evangeliet om Jesus videre til andre.