Nytt Siembra-prosjekt

Nytt Siembra-prosjekt

Per Inge Belt forteller om stor giverglede på UL, og trekker særlig fram Siembra som en god måte å gi penger på.

Siembra

Siembra er NLM Ungs misjonsprosjekt for ungdom. I 2012/2013 skal vi i Siembra samle inn penger til Vest-Afrika, nærmere bestemt til arbeidet NLM driver i Mali og Elfenbenskysten.

Siembra-året 2011/2012 er over, og ungdom fra hele landet har bidratt til at mennesker i Indonesia skal få et bedre liv, både legemlig og åndelig.

Et nytt skoleår er snart i gang, og Siembras prosjekt er det neste året Vest-Afrika, nærmere bestemt Mali og Elfenbenskysten. Siembra 2012/2013 ble presentert på UL og deltagerne har fått god mulighet til å være med å gi penger.

Veldig mange sliter med å finne ut hva de kan være med å gjøre

Siembrageneral Per Inge Belt  er selvfølgelig til stede på UL og forteller gladelig om hvordan det går.

– Hvorfor skal man gi penger til Siembra?

– Mitt hovedønske, og hovedgrunn for at folk skal være med i Siembra, er at folk skal ha en nød for andre, ha en nød for at andre skal få møte Jesus, sier han. – Det er en veldig konkret møte du kan være med å bidra på. Veldig mange sliter med å finne ut hva de kan være med å gjøre. Vi kan be, lese om og være interessert i ting og tang, men vi kan også være med konkret gjennom å gi penger. Det er også en fordel for NLM å kunne budsjettere med penger, slik at de vet sånn ca hvor mye de får inn.

Kollekt er også  bra, legger han til. Man skal ikke kutte ut kollekt selv om man er fast giver, men når man er fast giver blir pengene brukt på en bedre måte.

– Hvordan kan man være med å gi penger til Siembra?

– For å bli Siembra-giver fyller man ut et skjema med navn, adresse, beløp og hvor ofte du vil gi. Her på UL er det et team som går rundt, i tillegg til meg som står på stand.

Gavene til Siembra har økt med hele 733 740 kroner

For deg som  ikke er på UL kan du bli fast giver ved å klikke deg inn på siembra.no, opplyser han.

– Hvordan er UL-ungdommens giverglede?

– Givergleden er utrolig stor, og det er en veldig overvekt av nye givere. Det er veldig mange fra 18-21 år som er skikkelig gira, som har tenkt gjennom dette og vil bli med. Det er fantastisk kjekt å være med på.

Den store givergleden  ble stadfestet lørdag kveld da det ble klart at gavene til Siembra har økt med hele 733 740 kroner. Vil du være med å bidra? Klikk deg inn på siembra.no!

Foto: Christoffer Lehre