Takker for ung støtte

Takker for ung støtte

- Jeg skulle gjerne tatt hver enkelt av Siembra-giverne i hånda og fortalt hvor inspirerende det er å vite at noen synes mitt arbeid er viktig!

Siembra

Siembra er NLM Ungs misjonsprosjekt for ungdom. I 2012/13 skal vi i Siembra samle inn penger til Vest-Afrika, nærmere bestemt til arbeidet NLM driver iMali og Elfenbenskysten.

Dette innlegget er hentet fra bloggen til Anders og Mirjam Artmark Aanensen, som er misjonnærer i Abidjan i Elfenbenskysten.

Alle liker å ha en viktig jobb. Ikke bare at en selv (Anders) eller sjefen (Øyvind Aasland, eventuelt Gud) synes den er viktig. Nå skal det jo sies at Guds mening i denne saken er noe mer enn relativt viktig – så var det sagt på fromt misjonærvis.

Som misjonær er  det virkelig delte meninger blant folk flest om min jobb – kanskje spesielt i Norge. Nordmenn er stort sett høflige og tilbakeholdne nok til å la det være med en liten overrasket gest når de blir informert om yrkesvalget, kanskje fulgt av det noe megetsigende spørsmålet: Hva skal du EGENTLIG gjøre da?

1181 ungdommer i alderen 16 til 26 år gir større og mindre beløper månedlig til vårt arbeid

Like så avdempet  er folk gjerne ikke etter noen alkoholenheter (for mye). Da kan det komme uttrykt mer eller mindre direkte og høylydt en manglende forståelse og iblant en direkte forakt for karriereveien min. Det er vel av barn og fulle folk man skal få det?

Når misjon av mange blir betegnet som en «gammelmannshobby» så er det fantastisk for oss når vi nylig hører at 1181 ungdommer i alderen 16 til 26 år gir større og mindre beløper månedlig til vårt arbeid. Det gir et ikke ubetydelig finansielt bidrag. Og uansett om man liker det eller ikke – misjonsarbeid koster penger.

Det gir meg litt ærefrykt og en masse glede

Men viktigere er  det å vite at nesten 1200 ungdommer og studenter synes at vårt arbeid er så viktig at de vil ofre av sine penger hver måned for å støtte det. Jeg er blitt fortalt at mange av disse også bruker av sin dyrebare tid til å be for oss misjonærer og for arbeidet. Det gir meg litt ærefrykt og en masse glede at så mange av «Facebook-generasjonen» deler våre mål og ønsker om å hjelpe mennesker her i Vest-Afrika både åndelig og sosialt.

Da vil vi gjerne fortelle hva vi egentlig gjør: Følg meg og Mirjam på bloggen vår, bli gjerne venn med meg påFacebookellerles om arbeidet påNLM sine Vest-Afrika-sider.

Jeg skulle gjerne tatt alle Siembra-giverne i hånda

Noen ungdommer som  har fått et lite glimt inn i vår verden er fire elever fra de to videregående skolene Drottningborg og Nordborg. De besøkte oss en uke og fikk smake på badeliv, misjonærarbeid, afrikansk marked, hete og bistandsprosjekter. De to skolene har valgt deler av vårt arbeid som misjonsprosjekt dette året.

Jeg skulle gjerne tatt hver enkelt elev ved Drottningborg og Nordborg samt alle Siembra-giverne i hånda og fortalt hvor inspirerende det er å vite at noen synes mitt arbeid er viktig. Men jeg håper at i hvert fall noen av dere leser dette så var det i hvert fall sagt: Støtten og bønnene deres er uvurderlige for to misjonærer langt hjemmefra.

Foto: Erlend Berge