Dette drømmer fire tenåringer om

Dette drømmer fire tenåringer om

- Jeg har en veldig usannsynlig drøm om å bli med i en Dude Perfect-video.

Tema

Tema på iTro i april er «Drømmer».

I april er «Drømmer» temaet på iTro.no. Mange muslimer møter Jesus gjennom drømmer. Folk drømmer om å bli verdensmester eller vinne talentkonkurranser, men får realiteten i fleisen. Drømmer kan briste. Drømmer kan følges. Hva sier egentlig Bibelen om drømmer? Kan drømmer faktisk tydes? Dette og mye mer kan du glede deg til denne måneden.

Vi tok kontakt med noen tenåringer for å høre hva de drømmer om her i livet. Og om de har hatt noen rare drømmer de vil fortelle om? Drømmer som har med Gud å gjøre?

Rebekka Otine Austnaberg (18)

Går på Lundeneset VGS i Ølensvåg.
Rebekka Otine Austneberg_foto_Lillian_Havn (2)

 

 

 

 

– Hva drømmer om for fremtiden?
– Akkurat nå drømmer jeg om et år uten skole, om et år full av bibelundervisning og musikk. Jeg skal begynne på Bibelskolen Fjellhaug til høsten, og det ser jeg veldig fram til. Tar et år om gangen.

– Hva er det rareste du har drømt om?
– Jeg drømte faktisk en gang at jeg kjørte gokart med Justin Bieber. Det er alt jeg husker.

Håkon Rydland (18)

Går på Drottningborg VGS i Grimstad.
Håkon Rydland

 

 

 

 

– Hva drømmer du om for fremtiden?
– Jeg har en veldig usannsynlig drøm om å bli med i en Dude Perfect-video. Utenom det har jeg alltid hatt ett ønske om å reise ut som misjonær.

Saken fortsetter under videoen.


– Hva er det rareste du har drømt?
– Den verste/rareste drømmen jeg har drømt må være at jeg var ute med mange andre. Plutselig ringte en stor klokke på himmelen som signaliserte at alle måtte løpe vekk, men jeg fikk det ikke til. Rett etterpå kom Djevelen sakte, men sikkert gående mot meg og begynte å prate med meg. Får frysninger av det enda. I flere år ba jeg om at jeg ikke måtte drømme det igjen.

– Har du hatt noen «åndelige» drømmer?
– Jeg skulle gjerne hatt Josef til å tyde alle de merkelige drømmene mine, for det er ikke alltid like lett å tyde det selv. Kan godt hende noe av det er fra Gud, i så fall har Han mye humor. Har av og til drømt om ting, som har skjedd in real life senere. Det er ganske kult.

Jonas Heggestad (18)

Går på Sygna VGS i Balestrand.
Jonas Heggestad_foto_privat

 

 

 

 


– Hva drømmer du om for fremtiden?
– For fremtiden drømmer jeg om at jeg skal få et fint liv, samtidig ønsker jeg jo at mye av det gale i verden skal trappes ned.

– Hva er det rareste du har drømt?
– Jeg drømte jeg var i verdensrommet og jeg måtte fullføre en oppgave sammen med en venn. Vi var i en stor svevende kule som så ned på jorda og jeg skjønte ingenting, for alt gikk fort og treigt samtidig.

Maja Krogtoft Klevstad (17)

Går på Vest-Lofoten VGS i Lofoten.
Maja Krogtoft Klevstad_privat foto (2)

 

 

 


– Hva drømmer du om for fremtiden?
Jeg drømmer om at å ta en utdannelse jeg kan trives med, og en gang få en allright fyr å dele livet med.

– Hva er det rareste du har drømt?
– Jeg drømte en natt at jeg var cowboy og bodde i Texas. Der drev jeg med standard cowboyaktiviteter, som å ligge bak tønner og skyte med pistol. Det er ikke noe jeg gjør til vanlig.

Alle foto: Privat

Tema

Tema på iTro i april er «Drømmer».