8 UL-hacks!

8 UL-hacks!

På UL samles massevis av mennesker til massevis av aktivitet. Dagene går fort over i hverandre, og før du vet ordet av det er UL over. Her kommer to iTro-leseres beste tips for å få det beste ut av UL-uka.

UL 2017

UL er en kristen ungdomsfestival, arrangert av NLM Ung og IMF Ung. Den varer fra 24.Juli til 28.Juli. For program, aktiviteter og påmelding, sjekk ut ul.no

 

 

1) Få med deg bibeltimene!

Da kan det nevnes at bibel og skrivesaker er en innertier.

2) Hold deg fit, bli med på aktiviteter!

Om det er klatring eller sjakk, hjernetrim eller hjertetrim: Aktiviteter slår ALDRI feil. Mulighetene er mange, begrensningene få, hiv deg på!!

3) Bli med på smågrupper og møt nye snupper!

På UL er det maaaange, det kan være greit å innimellom ta del i ett mindre felleskap for å få oversikt over utvalget som kan matche din ”are you my future wife/husband? t-skjorte. Ikke minst gir smågrupper deg muligheten til å bli kjent med nye, få den gode samtalen, reflektere rundt bibeltimene og gi deg venner for livet (funker 10 av 10 ganger).

Lær deg hvordan du slår en god gammaldags floke og kjenn varmen strømme gjennom  kroppen. #lillehammer94

4)  God gammaldags floke!

Med tanke på at UL befinner seg i rogaland, kan det forekomme lette regnbyger med kuldetendenser. For en erfaren rogalending er dette selvsagt ingen sak, men her er et triks for deg som er vant til andre tilværelser:   Finn frem youtube, søk på ”god gammaldags floke”, følg instruksjonene, lær deg hvordan du slår en god gammaldags floke og kjenn varmen strømme gjennom  kroppen. #lillehammer94

Ja, dette er gode tips. Men hva gjør jeg de gangene jeg havner i ukomfortable situasjoner, tenker kanskje du. Vi har selvfølgelig tenkt på deg, og har derfor kommet med forslag til hva du kan gjøre i fire situasjoner det er lett å havne i på UL!

5)  Du møter en gammel venn, men husker ikke navnet på denne

 1. Ta tak i en tilfeldig forbipasserende og be denne å hilse på vennen din. Når de hilser hører du navnet, og du innleder samtidig et nytt bekjentskap.
 2. Unngå vennen din resten av UL. Litt trist, men du slipper å huske navnet.
 3. Vær ærlig, bit i det sure eplet(epler fås i kafeen) og spør «hva heter du?» Mange gode samtaler kan komme ut av dette

Legg deg tidlig for å være uthvilt hver morgen. Husk også å beskjed til de i naboteltet om at du vil sove

6)  Du er konstant trøtt og sliten fordi du sover altfor lite

 1. Standardtrikset: Legg deg tidlig for å være uthvilt hver morgen. Husk også å beskjed til de i naboteltet om at du vil sove.
 2. Google er full av diverse tips for å klare seg med lite søvn. Finn de 10 beste tipsene for å klare seg med lite søvn og følg dem til punkt og prikke.
 3. Ikke bry deg! Sove kan du gjøre når du blir gammel!

7) Telefonen din går tom for strøm og du har glemt laderen din.

 1. Stikk på butikken og kjøp ledninger, planker og spiker. Snekre din egen telefonlader-vindmølle. Miljøvennlig og praktisk, og du slipper å spørre andre om hjelp.
 2. Skaff deg venner med batteri på telefonen sin. Da slipper du nemlig å bruke din egen telefon. Dette er også en utmerket sjekkereplikk. «Unnskyld, men har du strøm på telefonen din?»
 3. Lever telefonen inn til lading i informasjonsskranken og støtt misjonen ved å betale en liten slant for lading

8)   Noen UL-veteraner føler seg for gamle til å henge med UL-teensa. Her er noen tips til dem:

 1. Skaff deg en fidget-spinner, lær deg noen hippe uttrykk og prøv å menge deg med ungdommen. De er ikke så farlige som du tror.
 2. Heng utelukkende med lederne i kafeteltet og på standene. Lederne er de med skilt rundt halsen.
 3. Meld deg som frivillig til å telle opp kollekten og bidra med noe praktisk. Da får du også et skilt.
Privat

UL 2017

UL er en kristen ungdomsfestival, arrangert av NLM Ung og IMF Ung. Den varer fra 24.Juli til 28.Juli. For program, aktiviteter og påmelding, sjekk ut ul.no