Gira på misjon

Gira på misjon

- Misjon har blitt en del av meg etter jeg var på Frontline sist, sier Astrid. Hun og venninnene gleder seg til misjonskonferansen i november.

Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom som arrangeres 1.-4. november 2012 i Oslo. Du kan melde deg på her.

Da Marie Lütcherath, Astrid Hauge Valle og Maria Osestad (alle 18 år) gikk i første klasse på Drottningborg var de deltakere på misjonskonferansen Frontline for første gang. Nå går de i tredje klasse og skal selvfølgelig være med igjen. InternatskolenDrottningborg Vgs, som jentene går på, er en av flere skoler som sender egne busser med deltakere til konferansen.

– Det var veldig  gøy sist, og jeg lærte mye om hvor viktig misjon er. Bibelen sier så tydelig at vi skal gå ut. Det må vi ta på alvor, sier Marie.

– For meg ble det en oppvekker at misjon ikke nødvendigvis betyr at jeg må ut, sier Astrid. – Det var en som sa at misjon ikke bare er det jeg sier, men det jeg gjør. Da skjønte jeg at alle kan gjøre det. Misjon har blitt en del av meg etter det, sier hun.

Jeg tror talene blir inspirerende

I år er jentene russ, og som på de andre internatskolene NLMeier samler også Drottningborgrussen inn penger til et misjonsprosjekt. Maria er en av prosjektlederne for innsamlingen til arbeid i Elfenbenskysten, og hun tror at Frontline blir en bra inspirasjonshelg.

– Jeg tror talene blir inspirerende, og at vi får mye å ta med tilbake til russeprosjektet. De andre elevene her kommer sikkert til å merke at vi har blitt gira av å være der, sier hun.

 

– Hva gleder dere dere mest til?
– Jeg tror UL-releasekonserten blir veldig bra, sier Astrid.
– Seminarene, sier Marie kontant. – De var så bra sist.
– Jeg gleder meg til kveldsmøtene, og til å treffe igjen kjente fra festivaler og de andre skolene, sier Maria.

Og utfordringen fra jentene er klar: Du må ikke gå glipp av Frontline!

Nå kan du kan melde deg på Frontline! :)