Velkommen til UL 2014!

Velkommen til UL 2014!

- UL skal være gøy, sier festivalsjef Gjermund Nordhus,   - Men UL skal også være trosstyrkende, utfordrende, livsforvandlende, retningsgivende og engasjerende.

UL 2014

Denne uka arrangeres UL i Kongeparken. Det er NLM ung som sammen med ImF-ung arrangerer festivalen, som varer frem til lørdag.

UL er snart 70 år, men holder seg fremdeles fresh.

UL er aktiviteter. Konserter. Møter. Festivalliv. Seminarer. Misjon. Gamle venner. Nye venner. Telt. Sovesal. Smågrupper. Mat. Forkynnelse. Stemning. Sol. Lovsang. Regn. Konsert- er. Siembra. Talkshow. Fotball. UL-TV. Surfing. Og mye annet.

UL er også årets eller sommerens høydepunkt for mange.

Les også:  Dette er UL

Vi som arrangerer UL, har større ambisjoner enn å underholde deg en uke

På UL får  du muligheten til å bli kjent med nye fra hele landet. Kommer du uten å kjenne så mange, er blant annet smågrupper en genial arena for åbli kjent med nye. Der får du også mindre fellesskap hvor det er enklere å stille spørsmål og få en pustepause i en ellers hektisk festivalhverdag.

Vi som arrangerer UL, har større ambisjoner enn å underholde deg en uke. Vi ønsker å legge til rette for at UL kan bety mest mulig for deg. UL skal være gøy. Men UL skal også være trosstyrkende, utfordrende, livsforvandlende, retningsgivende og engasjerende.

Årets tema er «Hellig». I år skal vi dukke ned i hva Bibelen lærer oss om hva det vil si at Gud er hellig, og hva det har å si for våre liv.

Velkommen til UL – festival som forandrer!

På vegne av UL-stab, styringsgruppe, komiteledere og koordinatorer,

Gjermund Nordhus
Festivalsjef for UL
Jobber i NLM ung