Gjør deg klar til sommerens høydepunkt!

Gjør deg klar til sommerens høydepunkt!

Pandemien satte en stopper for festivaler i både 2020 og 2021, men etter tre år er endelig UL tilbake igjen.

UL

  • UL er en kristen festival for ungdom og unge voksne
  • Arrangeres for første gang i Sandefjord
  • 22.-26.juni på Oslofjord Convention Center
  • Tema: “Disipler”
  • Påmelding: www.ul.no

I 2022 er det 75 år siden UL ble arrangert for første gang. Den tradisjonsrike kristne festivalen arrangeres for første gang på Oslofjord Convention Center i Sandefjord, og mye tyder på at dette blir sommerens høydepunkt!

Spennende program

UL består av møter, god forkynnelse, lovsang, seminarer, aktiviteter, underholdning, festivalstemning og ikke minst fellesskap sammen med flere tusen andre. Visjonen er å være en festival som forandrer, fordi vi tror at et møte med Jesus gjør noe med oss.

I år er temaet «Disipler», og vi får besøk av blant annet verdenskjente talere som Francis Chan og Sadie Robertson Huff. Vi får også høre dyktige norske talere som Astrid Rydland Aasen og Thor Haavik, i tillegg til en rekke andre.

Visjonen er å være en festival som forandrer, fordi vi tror at et møte med Jesus gjør noe med oss.

UL ønsker å legge til rette for gode samtaler om tro og tvil, og det kan gjøres gjennom å være med i en smågruppe. Her får du en ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med både Gud og andre festivaldeltakere. Hvert møte tilbyr vi også forbønn og samtale, der du kan komme med det du har på hjertet og be med en person du kan stole på.

Aktiviteter, seminarer og konserter

Aktiviteter hører selvsagt med når man arrangerer festival på sommeren. I år kan du blant annet spille fotball når du ønsker, være med på sandvolleyballturnering, båttur, GoKart og kajakk.

Seminarprogrammet byr også på interessante temaer som for eksempel forventninger til Gud, identitet, å våge å heve stemmen sin og være disippel foran skjermen. Seminarholderne består av blant annet Sofie Braut, Thomas Neteland og Kristian Landro

På kveldstid etter møtene får vi talkshow og konserter, der den svenske popgruppen LIN D skal løfte stemningen til et skyhøyt nivå. Hannah Kerr, en dyktig lovsangsartist fra USA, har konsert fredagskvelden.

UL+

Nytt for i år er at det blir et eget opplegg for unge voksne over 23 år, kalt UL+. Dette er en festival i festivalen, med noen egne seminarer, egen lounge å være sosial i, mini-konsert og smågrupper.

Overnatting blir i flotte hotelleiligheter på festivalområdet, med kort vei til alt UL tilbyr. Du kan velge alt fra 10-mannsrom til enkeltrom. Husk å melde deg på før 31.mai for å være sikret overnatting og mat. Ønsker du å reise med andre, tilbyr flere regioner fellesreiser.

Sjekk ut ul.no for mer informasjon og påmelding. Ikke gå glipp av sommerens høydepunkt – velkommen til UL i juni!

 

UL

UL

  • UL er en kristen festival for ungdom og unge voksne
  • Arrangeres for første gang i Sandefjord
  • 22.-26.juni på Oslofjord Convention Center
  • Tema: “Disipler”
  • Påmelding: www.ul.no