I kveld er det duket for et planlagt uplanlagt talkshow på UL: – En kveld det vil lukte svidd gress av

I kveld er det duket for et planlagt uplanlagt talkshow på UL: – En kveld det vil lukte svidd gress av

– Jeg kan si at åpningsshowet vil inneholde en lang, lang planke, mer enn det kan jeg ikke avsløre, sier underholdningskoordinator på UL, Ole Johan.

UL

Fra onsdag 22. til søndag 26. juli arrangeres UL, med morgenmøter, kveldsmøter, seminarer, talkshow og masse mer! ITro holder deg oppdatert hva som skjer til enhver tid på iTro.no og på Instagram.

Sjekk ut nettsiden for mer informasjon: https://ul.no/om

ENDELIG er UL her! Det begynner å strømme til deltakere til Oslofjord Convention Center (OCC) i Sandefjord. Vi har mye å glede oss til i disse fullspekkede dagene og i kveld blir underholdningen kickstartet med talkshow kl. 23.00!

Heftig talkshow

iTro-journalist, Ole Johan Bredvei Hvarnes, er underholdningskoordinator og skal sammen med Marie Ruud være talkshow-verter og underholde oss på UL.

Ole Johan, som er på sitt femte år på UL (fem på rad!), gir oss en liten smakebit av hva vi kan vente oss.

– Marie er en veldig iderik person som kommer med mange «space’a» forslag, så må jeg holde henne litt i tøylene. Vi har vært innom motorsag, men det ble litt i farligste laget fant vi ut, forteller han.

– Hvorfor skal man ta turen innom talkshowet i kveld?

– Det blir en kveld det vil lukte svidd gress av og det vil man jo ikke gå glipp av. Det er kanskje ikke faktisk svidd gress, men det er et opplegg det billedlig vil lukte svidd gress av, avslører han.

Uplanlagt talkshow

Etter hva man kan forstå blir ikke åpningsshowet helt innenfor vanlige rammer.

– Vi har planlagt, eller kanskje ikke planlagt, et åpningsshow som kommer til å planlegge seg selv mens vi er på scenen.

Ole Johan sjekker bare at campingstolen er i vater. FOTO: Håvard Sande

Ole Johan vil ikke avsløre alt, men noe kan han fortelle.

– Jeg kan si at åpningsshowet vil inneholde en lang, lang planke, mer enn det kan jeg ikke avsløre, sier han kryptisk, før han avslører litt mer:

– Det kommer til å bli konkurranser, god stemning og noen rare, absurde ting.

Han legger også til at det vil komme spennende gjester som har «vært ute i verden».

– Ønsker å bli en «Nils Kåre Bøe 2»

Hvis dere de to siste åra har fulgt med «Ole på UL», vet dere at Ole Johan og Nils Kåre Bøe har et spesielt forhold.

–  Hvordan er det å være på UL med Nils Kåre?

–  Det er helt spesielt å være så nær han over en så lang periode som UL. Så langt har det vært veldig lærerikt for meg å se hva han gjør, slik at jeg kan kopiere han og gjøre akkurat de samme tingene. Jeg prøver å bli en slags «Nils Kåre Bøe 2», avslører han.

–  Han hjalp meg å printe ut noe her forleden. En veldig hjelpsom type.

Sjekk ut «Ole på UL» for kontekst.

Beste UL-minne

–  Hva er ditt beste UL-minne?

–  Det er vanskelig å si. Møtene er alltid noen av  høydepunktene. Mye god forkynnelse. De talene jeg husker best fra livet har skjedd på UL. Skal jeg trekke frem en ting, må det være da Christian Lilleheim talte ut fra Efeserne 2 og la vekt på ordene «men Gud», hvordan de to ordene forandrer verden og historien.

Han legger også til at det er gøy å dra på roadtrip i lag med vennegjengen sin.

– Har du noen avsluttende ord?

–  Hvis noen ser meg, slå meg i skuldra (forsiktig) og kom med tips til talkshowet på lørdag. Så må dere stikke innom iTro-standen, avslutter han.

Kort oppsummert er budskapet at du må møte opp på talkshowet klokken 23 og slå Ole Johan i skuldra hvis du møter på han. Frem til det får vi bare vente i spenning!

Håvard Sande

UL

Fra onsdag 22. til søndag 26. juli arrangeres UL, med morgenmøter, kveldsmøter, seminarer, talkshow og masse mer! ITro holder deg oppdatert hva som skjer til enhver tid på iTro.no og på Instagram.

Sjekk ut nettsiden for mer informasjon: https://ul.no/om