Bare en helt vanlig dag?

Bare en helt vanlig dag?

De vanlige dagene går nesten forbi uten at vi merker det.

Leder

Men på disse dagene skjer det mye som er verdt å få med seg. Mange av dagene som vi tror er vanlige er ikke vanlige i det hele tatt. Iallfall ikke om vanlig betyr at de er mindre viktige.

Det er på helt vanlige dager folk ser hverandre. Det er på de helt vanlige dagene blir folk kjent. Det er på de vanlige dagene folk velger å ikke baksnakke. Det er på helt vanlige dager folk bestemmer seg for å reise ut som misjonærer.

Det er på helt vanlige dager folk får latterkrampe. Det er på helt vanlige dager folk velger å følge Jesus. Det er på helt vanlige dager folk er der for venner selv om det koster. Det er på helt vanlige dager folk deler troen sin. Det er på helt vanlige dager folk overrasker. Og blir overrasket.

Det er på helt vanlige dager vi snakker med en gammel venn. Det er på helt vanlige dager vi utveklser noen ord med en fremmed.

På helt vanlige dager dager du får sjansen til å gjøre noen glad

Det er på helt vanlige dager dager du får sjansen til å gjøre noen glad. Det er på helt vanlige dager ditt «hei» varmer noen. Det er på helt vanlige dager du er tålmodig i en kjip oppgave. På helt vanlige dager er du deg.

På helt vanlige dager lærer vi nye ting. Om oss selv, om hverandre. Og om Gud.

På helt vanlige dager kommer også utfordringene. Noen litt og litt. Andre brått og plutselig. Noen passe store. Og noen altfor vanskelige. Noen av de gjør dagene uvanlige. Noen varer så lenge at det uvanlige blir vanlig.

På disse dagene, vanlige og uvanlige, er Jesus Herre. Han er Frelser. Han er med oss. Alle dager vil han gi styrke til.

Leder