Blanke ark

Blanke ark

Det er så deilig å kunne begynne på nytt. Igjen.

Jeg er stor fan av nyttår. Og av skolestarter. Det går ikke så lenge etter ferien har begynt før jeg tenker på nye notatbøker, nye penner, timeplaner og rutiner i hverdagen igjen.

Kanskje er ting veldig nye og spennende for deg akkurat nå. Kanskje skal du i ny klasse, på ny skole. Kanskje var du eldst i fjor, og er plutselig yngst igjen. Kanskje gleder du deg til å komme tilbake til det normale sosiale livet, eller kanskje gruer du deg litt, fordi året i fjor ikke egentlig var så bra.

Uansett hvordan det føles; Nå begynner noe nytt. Ting kan bli bra. Tin kan bli helt annerledes. Du kan møte mennesker som kan forandre livet ditt, du kan være et menneske som forandrer andres liv.

August altså. Det er så fint med alt det nye.

Jobbe inn nye bibellesevaner?

Det er alle  de vanlige dagene, og alle de små valgene vi gjør, som utgjør livet vårt. Med ny høst og nye muligheter kan du også lettere gjøre nye prioriteringer. Hva styrker forholdet mellom deg og Gud? Kanskje er det akkurat nå du skal jobbe inn nye bibellesevaner? Kanskje er det nå du skal møte opp på ungdomsklubben for første gang? Eller kanskje det er nå du skal invitere noe med deg dit?

Spør Gud; Hvordan vil du at mine vanlige dager skal være, og hvordan skal jeg velge å bruke tida mi? Hjelp meg til å leve for deg Gud, i et nært felleskap med deg.

Lykke til med å fylle alle de blanke arkene. Og god skolestart!

Hilsen Maria Celine

Ill.foto:  doug88888 på flickr

Ukas leder er skrevet av Maria Celine Lundeby, redaktør for iTro.no