Indian summer

Indian summer

Sommeren som kom litt uventa.

Bak skyene skinner solen. Fra nå av kan det bare gå oppover. Det er alltid mørkest før soloppgang. Av og til kan man bli litt for positiv. Eller, jeg mener: Av og til kan andre bli litt for positive. For det er vel sjelden jeg selv som merker det først, de gangene jeg erforpositiv.

I helga hadde vi en såkaltindian summeri noen deler av landet.Indian summerer et begrep som brukes når sommeren dukker opp igjen lenge etter at vi har funnet fram høstjakkene.

Det kan være når noen får deg til å le påukasdårligste dag

Varmen som får fram smilet igjen. Det trenger ikke nødvendigvis være varmen av sola. Det kan være når man merker at noen bryr seg. Det kan være når noen får deg til å le påukasdårligste dag. Det kan være når du leser et par (forhåpentligvis litt morsomme) saker fra arkivet på iTro.
Litt deppa?
I <3 taco
Eller det kan være atdu er som meg, og ler hver gang du ser skiballett. Selv om snøen ikke har kommet enda.

«Det er vanskelig å få seg selv til å smile når en er deppa» sa en kompis til meg en gang. Derfor er vi nødt til å se hverandre. Se det når noen trenger en oppmuntring. Se det når noen trenger trøst. Se det når noen trenger en å le med. Se det når noen trenger en å gråte med.

Rom 12,15:«Gled dere med de glade, og gråt med de som gråter.»

Håper dufår en fin uke! Håpernoenser deg og at duser de.

Hilsen Jenny

Ill. foto: Abungpåflickr