Jeg er sulten!

Jeg er sulten!

Gi meg næring.

Jeg tror på Jesus, og jeg vil at livet mitt skal være preget av han. Jeg vil leve etter Guds vilje, og for det trenger jeg stadig påfyll, næring.

Regelmessig kosthold  er sunt for kroppen. Det tror jeg på, og jeg tror det gjelder mer enn bare fysisk mat som vi spiser til frokost, lunsj, middag og kvelds. Hvis det går for lenge uten at jeg setter meg ned med Bibelen blir jeg også sulten. Når jeg ikke får påfyll av Guds ord, med de sunne perspektivene, holdningene å lære av, kunnskapen om hvem han er og sannheten om at det er av nåde jeg er frelst, da føles livet mitt tommere. Da lengter jeg etter noe, og føler meg sulten på gode svar.

Jesus kaller seg  selv livets brød. Og han sier at den som kommer til han ikke skal hungre. Hos Jesus blir du mett, du får tilfredsstilt behovene dine, han gir deg det du trenger.

Gud har lovet å gi meg styrke, gjøre meg mett

Er du sulten  på mer av Gud? Sulten på å se mer av hvem han er, lære mer om hvor høyt han elsker deg, og hvordan han vil du skal leve? Han har noen løfter til deg:

For jeg vil styrke den trette sjel, og hver sjel som sulter vil jeg mette. Jer 31,25

For han mettet den tørstende sjel, han fylte den hungrende sjel med godt. Sal 107,9

Når jeg har  lite krefter, og trenger næring, da har Gud lovet å gi meg styrke, gjøre meg mett og fylle min sjel med godt. Og jeg kan skrive under på at han har gjort det mange ganger i mitt liv. Heldigvis vet jeg hvor jeg skal gå i de situasjonene. For en Gud vi har! Gå til han når du er sulten, trøtt og sliten. Han vil gi deg hvile, og fylle deg med sin fred.

Ønsker deg ei uke full av god mat for sjela – les Bibelen!

Hilsen Maria Celine

Ill.foto:  Darwin Bell på flickr

Ukas leder er skrevet av Maria Celine Kolberg, redaktør for iTro.no