iTro-magasinet – ute nå!

iTro-magasinet – ute nå!

Jubileumsutgaven av iTro-magasinet har kommet! Nå kan du bestille magasinet gratis, og nyte det i sommersola!

iTro-magasinet

div>

Tema: #follow

Opplag: 26 000

Kontakt: iTro@nlm.no

Magasinet utkommer én gang årlig som et samarbeid mellom Ung Landsmøte (UL) og iTro.no

Har du lyst til å kose deg i sommersola med det nye iTro-magasinet? I så fall er oppskriften enkel:

Bestill detgratisved å sende navn, adresse og hvor mange eksemplarer du ønsker tiliTro@nlm.no.

Jesus ba disiplene sine om å følge ham

iTro kommer for femte år på rad i papirformat! Og i forbindelse med femårsjubileumet for iTro-magasinet har vi laget en utvidet 52-sidersutgave vi håper du kommer til å like.

Temaet for magasinet er #follow, og i tillegg til en del iTro-saker får du mye eksklusivtUL-stoff, komplettprogram for UL, og all den informasjonen du trenger om festivalen som begynner 30. juli.Med andre ord: To flotte konsepter i ett og samme magasin!

Jesus ba disiplene sine om å følge ham. Og det er fortsatt dette det betyr å være en kristen. I årets iTro-magasin kan du lese mange ulike saker som handler om det å være en Jesu etterfølger.

Hvordan har det seg at dataspilletJourneykan lære oss noe om etterfølgelse?

UL-taler Egil Svartdahlhar blitt intervjuet i magasinet om hvordan Jesus går foran ham, artist Trygve Skaug forteller om hvordan det er å være kristen og artist og Steffen Hagen om det å være kristen i Tippeligaen. Du kan også få møte "Maria", som har fulgt Jesus inn i et land der han ikke er kjent, og hvor 99,99 % av menneskene hun møter er muslimer. Og hvordan har det seg at dataspillet Journeykan lære oss noe om etterfølgelse?

I tillegg finner du i magasinet sommerens viktigste survival kit:en plan for hvordan du skal takle det hvis du kommer til en sommerfestival og innser at du har glemt toalettveska di hjemme. Du kan også lese om hvordan det gikk da en gjeng med jenter hadde guttekveld, og da en guttegjeng hadde jentekveld, og du finner i tillegg iTros egen sommerquiz, der du kan vinne flotte premier.

For å nevne noe.

Delut til venner og venninner

Vi håper dette høres interessant ut, og at du gleder deg til å lese magasinet!

Bestill det gratisved å sende navn, adresse og hvor mange eksemplarer du ønsker på e-post tiliTro@nlm.no. 

Vi sender gjerne mange nok til at du kan dele ut til venner og venninner, eller uvenner for den saks skyld. Jo flere jo bedre! :)

Håper du liker magasinet!