Vision Kvitsund

Vision Kvitsund

Få med deg den offisielle filmen fra Vision Kvitsund, og se hva som skjedde der i helga.

En helg med fokus på bønn. Bønn for skolen, for elevene og forbønn for de som ønsker det. En helg med fokus på hvem Gud er, på hver enkelt elev, og på identitet i Gud. Det har vært Vision på Kvitsund.

Vision-teamet i  år var for det meste satt sammen av tidligere kvitsundelever, og en god gjeng elever fra Bibelskolen Fjellhaug. Vi gledet oss til å komme tilbake til skolen vi alle er så glad i – Kvitsund. Vi hadde store forventninger til hva Gud hadde tenkt å gjøre denne helga. Med god grunn. Allerede på det første møtet torsdag kveld var møtesalen tettpakket med ca 100 elever og tema «Herren er min Hyrde».

Fredag kveld kom det hele 118 stykk, og tema var «Identitet i Gud». I helgene har visstnok Kvitsund en tendens til å være stille frem til middag kl 14, da mange står opp. Lørdag morgen kl 11:00 møtte det opp 62 stykker, noe vi derfor syntes var helt fantastisk!

Kaffebaren ble flittig brukt til Beat for Beat i ekte NRK-stil

Sex-seminaret var kanskje  det mest spennende, og kanskje det mest kleine av seminarene. Tarjei og Solgunn Asprusten tok opp tema som: vår naturlige seksualdrift, hvordan klare å vente til man er gift, onani og skyldfølelse, og andre tabubelagte temaer som trenger å se dagens lys, så det ikke forblir gjemt i mørket. Det møtte også opp en del elever på seminarer om andaktsskriving, media og musikk og lovsang. Kaffebaren «Bar Mitzvah»ble flittig brukt til Beat for Beat i ekte NRK-stil på fredag og en alletiders quiz på lørdag.

På kveldsmøtet lørdag var tema «Leve i lyset». Mange gikk til nattverd og det ble en god lovssangs- og bønnevandringsseanse før kveldskos. Bønnevandringen ble godt brukt og det var sterkt å se så mange ungdommer komme til forbønn! Flere som aldri hadde gått til forbønn før kom for første gang for å bli bedt for, og satt igjen med en positiv opplevelse av det.

Vi heier på dem og tror de kommer til å gjøre store ting

Glee – en relativt  ny TV-serie om en klubb som synger og danser i musikalstil har inspirert en gjeng elever på skolen. I egen regi arrangerte de en glee-konkurranse, som hele skolen samlet seg for å se på. Takk til talentfulle dansere og sangere, en knakende god jury og et ellevillt publikum for god stemning!

På søndag ble en imponerende gjeng med på søndagstur i snøværet etter den herlige søndagsfrokosten, som bare de som står opp til kl 10:00 kjenner til. Etter det ble Vision ble avsluttet med et møte med tema «Å bli formet i guds bilde».

Vi som var der sitter igjen med en kjærlighet til elevene på Kvitsund. Vi heier på dem og tror de kommer til å gjøre store ting, i Guds rike og for andre mennesker.

Foto og film: Malene Bjørgaas