The Freedom Experience

The Freedom Experience

Justin Bieber, Tori Kelly, Kari Jobe, Chandler Moore med flere fikk vise hvem Jesus er og dele friheten kun Han kan gi.

Dersom du følger godt med i sosiale medier (eller er superfan av Justin Bieber) fikk du kanskje med deg et arrangement som fant sted i begynnelsen av august. 

Kirker og flere andre frivillige organisasjoner slo seg sammen og arrangerte 1DayLA, (i Los Angeles) en aksjon som satt fokus på fellesskap i nabolag. I en lengre periode hadde en stor gjeng frivillige ryddet i gatene, gitt mat og hjelp til fattige, oppfordret folk til å bli fosterforeldre.

Aksjonen kom spesielt som en reaksjon på det store behovet som meldte seg under pandemien. Det hele ble avlsuttet med en stor konsert, der både sekulære artister og lovsangsartister gav folkemengden en skikkelig helaften. The Freedom experience. 

“Many of you may not be used to this kind of atmosphere. But what you’re experiencing is the presence of God. Thank you Jesus. Thank you Jesus. Thank you Jesus.” Justin Bieber

Med nettopp Justin Bieber i spissen ble dette en kveld der Jesus virkelig fikk bli stor for mennesker som i utgangspunktet aldre ville møtt opp på møter eller kristne konserter. 

Publikum fikk høre noen av de eldre låtene hans, klassikerne som toppet hitlistene, men de fikk også høre flere av de nyere låtene. Mange av dem har et veldig tydelig Jesus-sentrert budskap.

Utover kvelden kom pastor Judah Smith på scenen – og talte over hvorfor vi som kristne bryr oss og ønsker å gjøre samfunnet til et bedre sted. Så fortsatte han med en gjennomgang av Evangeliet, de virkelig gode nyhetene. 

Gjennom en ærlig, og tydelig emosjonell Justin, fikk Judah vise et eksempel på at Jesus kan forandre liv. Justin sier det så fint; 

«No ones got it together, you know. But we got one hope. And his name is Jesus, and he’s changed my life.»

Gud virker fortsatt. 

Alt ligger på Youtube, og kan sjekkes ut her. Det er en helaften, så dersom du helst vil scrolle videre og ikke har tid til å se hele – så burde du i hvert fall sjekke ut disse to klippene:

https://www.youtube.com/watch?v=m7bVNA_CJRY

https://www.youtube.com/watch?v=aszF6nuiVb4