Din vei

Din vei

Det kan jo hende Gud vil at vi skal gjøre noe annet enn det vi vil selv. Hva da?

Året 2017 er allerede godt i gang. Med et nytt år kommer ønsker, mål og drømmer for hva året skal innebære og kanskje også planer for hvordan man skal å få gjennomført dem.

I Markus 16,15 står det: ”Og han sa til dem: Gå ut i all verden og forkynn evangeliet for all skapningen!”

Velge å stole på Gud

Vi har fått et kall om å gå ut og fortelle om Gud. Og ofte, i hvert fall for min del, kan det være litt stress. Det kommer på en måte litt i veien for det jeg egentlig vil bruke tiden min på. Jeg liker å planlegge og ha kontroll på det som skjer i livet mitt. Men samtidig er jeg veldig nysgjerrig på hva Gud har for meg og tror at livet med Gud i sentrum er et spennende liv.

For tiden hører jeg på en sang som handler om akkurat dette. Et ønske om å gi slipp på vårt eget, om det å velge å stole på Gud. Det kan være skremmende, for det kan jo hende Gud vil at vi skal gjøre noe annet enn det vi vil selv. Hva da?

Gud er trofast

I Jesaja 41,10 står det: ”Frykt ikke, for jeg er med deg! Se deg ikke engstelig om, for jeg er din Gud! Jeg styrker deg og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd.”

Gud er trofast og han vil møte oss og gi oss styrke og mot. Uansett hva som skjer i livet, vil han være der. Og hver dag har vi muligheten til å gi slipp på kontrollen og stole på Gud. Da får vi se hvilke planer Gud har for livet vårt. Jeg tror de er enda mer spennende enn nyttårsforsettene våre!