DIY- Do It Yourself

DIY- Do It Yourself

I det siste har jeg blitt veldig inspirert av DIY-prosjekter.

Andakt

Eva Thingbø har skrevet denne andakten. Eva er 20 år, kommer fra Tau og tar sosionomutdanning i Oslo.

DIY går ut  på å forbedre de små tingene i hverdagen, med tips og triks som alle kan klare å gjennomføre.DIY gir muligheten til å gjøre ting annerledes, noe litt utenom det vanlige. Det krever nok litt ekstra innsats, men du vil få noe unikt og spennende ut av det! Det er ikke alltid prosjektene vil være like enkle, og kanskje frister det å gi opp, men resultatet vil sannsynligvis være verdt strevet.

Gud gir oss muligheten til å leve livet vårt annerledes. Det krever en del ekstra innsats av oss, men til gjengjeld vil Gud gi oss et unikt og spennende liv. Gud lover ikke at det alltid vil være enkelt, men når vi står for en utfordring vi ikke er kvalifiserte for, vil vi se at det var Guds verk og ikke vårt. «Gud kaller ikke den dyktige, men Han dyktiggjør den Han kaller».

Bli inspirert av historiene og menneskene som levde, og som lever, radikalt for Jesus

En taler sa  en gang: «Gud elsker deg slik som du er, men Han elsker deg for høyt til å la deg fortsette være slik». Gud elsker alle mennesker, men Han tåler ikke synd. Han er en rettferdig dommer og ønsker at alle skal følge Ham. Gud elsker deg så mye at Han ønsker å forme hjertet ditt til å bli mer lik Han, slik at du kan elske andre med Hans kjærlighet og lære å kjenne Hans vilje.

Gud kaller oss til å være annerledes og til å gå mot strømmen. Bli inspirert av historiene og menneskene som levde, og som lever, radikalt for Jesus. I Luk. 9,23 står det: «Så sa han (Jesus) til alle: «Om noen vil følge etter meg, må han fornekte seg selv og hver dag ta sitt kors opp og følge meg». Det er nemlig ingen snarvei til Himmelen, vi må faktisk gå de tunge skrittene selv, sammen med Jesus, og lære å ta Guds ord på alvor.