Himmelen og evigheten

Himmelen og evigheten

Tenker vi over hva vi egentlig sier? Snakker vi så vi selv forstår, og enda viktigere, andre forstår?

Andakt

Andakten er skrevet av Rune Mjølhus. Han er misjonær i Kenya.

Jeg satt en gang på Sola lufthavn og ventet på et fly til Oslo. Jeg elsker flyplasser. Hele oppveksten min har vært preget av det. Satt og kikket på mennesker og bare var der.

Så hørte jeg over høytaleren på cafeen; ”Det e många som talar om himlen, men få som forstår en evighet”. Lisa Ekdahl sang. Det fikk meg til å stanse. Tenke.

Er det det jeg driver med? Reiser jeg rundt i Norge og Afrika og lekser ut av meg om himmelen, men selv så forstår jeg ikke hva det egentlig dreier seg om? Er det slik at jeg har dette som en flott og kristen aktivitet, mens jeg i virkeligheten ikke har forstått alvoret?

Her er det alvor dere

Han kommer med  flammende ild, og tar hevn over dem som ikke kjenner Gud og over dem som ikke er lydige mot vår Herre Jesu evangelium. Den straff de skal lide blir en evig fortapelse borte fra Herrens åsyn og fra hans makts herlighet.
2Tess 1:8-9:

Her er det  alvor dere. Vi snakker om en evighet. Har du forstått omfanget av det? Jeg skal bruke dagen i dag og til å grunne på det. Det får følger for hvordan jeg forteller videre om Jesus. Jeg vil nemlig at flest mulig skal forstå en evighet. Lykke til dere.