Hvorfor kristen?

Hvorfor kristen?

- Jeg har stilt meg det spørsmålet mange ganger, sier kveldens andaktsholder Astrid. Hun åpner iTromøteuka her.

Dagens andakt 

Dagens bibelvers  

Ester Eppeland (18) fra Dølemo i Aust-Agder:

Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg. Det livet jeg nå lever som menneske av kjøtt og blod, det lever jeg i troen på Guds Sønn, som elsket meg og ga seg selv for meg.
Gal 2,20

– Tenk at Jesus ville dø for min skyld. Han tok med seg alle syndene opp på korset, og tok de vekk.Jesusville dø for syndene mine. Han elsker meg så høyt at han ga sitt eget liv for meg.

Dagens lovsang 

Vil du ha flere tips til gode lovsanger? Sjekk ut iTrolesernes Lovsangsfavoritter på Spotify – og bidra gjerne hvis du savner en sang eller to der.

Har du spørsmål eller kommentarertil kveldens andakt? Bring it on i kommentarfeltet under her. 

Andaktsfilm: Bård Kristian Bøe
Ill.foto:  Fotolia
Lovsangsfilm fra UL: Torgeir Henden

Møteuke

iTromøteuka går over fem dager, fra mandag 7.3 til fredag 11.3. Hver kveld kl 19.30 publiseres en ny andakt, et vitensbyrd ogen sang.

Spørsmål vi vi prøve åfinne svar på i løpet av uka er; Hvorfor kristen? Hvem er jeg som kristen? Hva betyr det for meg og livet mitt at jeg er kristen? Hva vil Gud at jeg skal gjøre? Hvorfor skal jeg si det videre?

Andaktsholdere er to fine folk.Trygve Halsne er 22 år, bor i Oslo og studerer matte. Astrid Rydland Bjørke er 21år,bor i Bergen og studerer fysioterapi.

Har du spørsmål til andaktene kan du sende oss en mail på itro@nlm.no