Verre enn drap

Verre enn drap

Blant et folk som levde i ørkenen var det én ting som var regnet som verre enn drap. Nemlig å vite om en vannkilde, men å holde det hemmelig for de andre.

Andakt

Denne andakten er skrevet av Nils Kåre. Han er 30 år, kommer fra Oslo og jobber i iTro-redaksjonen.

Den siste uka har det vært salg med både 50 og 70 % på varene i en rekke forskjellige butikker!

Salget har faktisk vært så bra enkelte steder at jeg nærmest så meg nødt til å si det til noen venner av meg da jeg oppdaget at det var 70 % på en mengde varer på DesignTorget – en butikk som de siste årene faktisk har seglet opp til å bli en av mine favorittinteriørbutikker! Jeg syntes jeg måtte dele det med noen. Jeg føler liksom det er min plikt når jeg oppdager noe sånt, å formidle det videre.

Verre enn drap

Gode tilbud er  jo én ting, men dette gjelder jo også langt viktigere ting. Jeg hørte en historie som ble fortalt fra et folk som levde i en ørken i Afrika. Blant dem skal det ha vært én ting som var regnet som verre enn drap. Det var å vite om en vannkilde, men å holde det hemmelig for de andre.

Plutselig er det ikke lenger snakk om mulighetene for et godt interiørkupp, det er et spørsmål om liv og død, og muligheten til å overleve i ørkenen.

Overgår nyttårssalget

Og vi kan egentlig tenke ganske likti en kristen setting. For det er lett å trekke en parallell til historien fra ørkenen, når vi leser i Joh 4 at Jesus vil gi kvinnen ved brønnen «levende vann», og at «den som drikker av det vannet jeg vil gi, skal aldri mer tørste».

Dette er verdt å fortelle videre til alle som ikke vet det, og det er også befalingen Jesus ga først til disiplene sine, og nå er det vi som har dette oppdraget. Og dette er langt viktigere enn å fortelle vennene mine om et supertilbud på DesignTorget.

Andakt

Denne andakten er skrevet av Nils Kåre. Han er 30 år, kommer fra Oslo og jobber i iTro-redaksjonen.