Forelsket i Jesus

Forelsket i Jesus

Jeg er ikke i tvil om hva Jesus føler for meg. Det gjør at jeg føler meg trygg. 

Mitt vitnesbyrd

Mitt vitnesbyrd er spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Har du et vitnesbyrd du vil dele med andre? Ta gjerne kontakt påiTro@nlm.no.

Mitt forhold til Jesus. Det er fire ord som får hjertet mitt til å slå litt raskere enn det pleier. Ikke sånn rask banking som når jeg er nervøs før en prøve, eller før jeg skal på scenen. Ikke sånn som når jeg er redd hvis noen kjører for fort i bilen jeg sitter i, og ikke sånn som når jeg har dårlig samvittighet for noe jeg har gjort. Det er mer som den bankingen som kommer når jeg er forelsket, og jeg tenker på den gutten jeg liker.

Med fare for  å høres super-teit og klissete ut, så vil jeg si at jeg er forelsket i Jesus. Det er sånn hjertet mitt banker for ham. Og jeg skal fortelle deg hvorfor det betyr alt for meg.

Han er ikke bare forelsket i meg, han elsker meg»

Jeg tror de  aller fleste vil klare å kjenne seg igjen i hvordan man føler seg når man er forelsket. Det er spennende og gøy, og vi prøver å utnytte en hver anledning, helst litt diskret, for å være sammen med den personen. For det er jo ingenting som er så fantastisk som å være med han eller henne, selv om det er litt flaut å innrømme. Samtidig kan det være ganske skummelt og nervepirrende. Vi håper jo selvfølgelig at den vi liker, liker oss tilbake, men det er ikke alltid like lett å vite, og så er vi så redde for å bli såret.

Det som er  så deilig med å være forelsket i Jesus er at jeg ikke er i tvil et sekund om hva han føler for meg. Og han er ikke bare forelsket i meg, han elsker meg, så utrolig høyt, og han er ikke redd for å vise det. Faktisk er han så lite redd for å vise det, at han strakte ut begge armene sine på korset, for å fortelle til hele verden at han elsker meg.

Det gjør at jeg føler at jeg er verdt noe»

Og vet du  hva det gjør med meg? Det gjør at jeg føler meg trygg. Det gjør at jeg føler at jeg er verdt noe. Jeg er verdt å elske, sånn som jeg er, fordi Jesus døde på korset for meg. Tenk at han som jeg er forelsket i, har så sterke følelser for meg. Det gir meg en selvsikkerhet som jeg ikke kan finne noe annet sted. Verden prøver å fortelle oss helt andre ting, og jeg kan av og til begynne å tvile. Men da er det alltid like trygt og godt å komme krypende tilbake til Jesus, og det betyr alt for meg at han alltid er der for meg.

Foto: Hamed Al-Raisi @ flickr