Fred som forandrer

Fred som forandrer

– Jesus er grunnen til at jeg lever.

Mitt Vitnesbyrd

Mitt vitnesbyrder spalten hvor ulike mennesker får fortelle om sitt forhold til Jesus, til glede og oppbyggelse for alle oss som leser iTro.

Har du et vitnesbyrd du vil dele med andre? Ta gjerne kontakt påiTro@nlm.no.

For Derek Cooper er Jesus grunnen til at han lever, og han er overbevist om at Jesus er eneste veien til himmelen.
– Jesus har levd det perfekte livet, slik at vi får være med Gud. Jesus betyr så mye i hverdagen min, det å lovprisa han og ha han som ein del i hverdagen er noe fantastisk!

Den uka fikk jeg en stor indre fred som forandra meg

Derek har egentlig  vært kristen hele livet, men han sier at han ikke helt skjønte hva det gikk i før han gikk på ungdomsskolen.
– Det var noen episoder på barneskolen som ikke var helt meg. Gjennom noen andakter jeg hørte forsto jeg at jeg måtte endre oppførselen min, forteller Derek.

UL i 2012 ble et vendepunkt for Derek.
– Jeg hadde hatt det tungt, men i løpet av den uka fikk jeg en stor indre fred som forandra meg.Før ul så hadde jeg mista ganske mye fokus. På UL fikk jeg det påfyllet jeg trengte. Det levde jeg på lenge etterpå.

Ungdomslaget han var med i på Nærbø betydde mye for ham, og at han ble sett av voksne rundt seg. Derek fikk etterhvert oppgaver og mulighet til å være med å bidra. Han ble med i lovsangsteamet og nå er han konfirmantleder også.
– Det er veldig kjekt å få lære bort. Jeg føler at jeg får bety en forskjell.

Jeg vil fortelle folk at Jesus er sjef

Når man ser  på Facebook-profilen til Derek ser man godt at han er kristen. Sida er full av bibelvers og oppmuntringer til å la Jesus være sjef.
– Hvorfor er det viktig for deg å være tydelig om hva du tror på?
– Fordi jeg vil fortelle folk at Jesus er sjef, fortelle hva han har gjort, fortelle sånn at folk blir kjent med han. Hvis vi ikke går ut med dette blir vi jo en slags kristenbobla som ikke sprekker.

Derek oppfordrer andre til å lese salme 23 og be Gud om frimodighet.
– Det kan ta sin tid men er verdt det. Gud er med oss uansett hva.