Gira på sommer!

Gira på sommer!

Men hva skal tida brukes på?

Om en uke har jeg ferie! I år har jeg planlagt den godt. Den har disse herlige ingrediensene:
• Se ferdig fotball-EM
• Følge min favoritt Roger Federer i tennisturneringen Wimbeldon
• Se alle etapper av Tour de France
• Se OL

Innimellom sport, reker og tur til opphavet, så skal jeg på noen leirer og festivaler

For en sommer  det blir. Jeg liker tanken på lange og late dager på sofaen med TV og sola som skinner ute. Innimellom sport, reker og tur til opphavet, så skal jeg på noen leirer og festivaler. Og det er den kombinasjonen som gjør at jeg er så glad i sommeren.

Sommeren har alltid hatt disse 2 herlige ingredienser, sport og festivaler. Jeg var ikke gamle fyren før vi dro på Skjærdgårds for å rocke vilt til bandet ”Jerusalem”, videre til Ten Oase, før vi endte opp på UL som i starten av august. Det var sommer det. Jeg elsket det. Det betydde nye venner og alltid et evig håp om å ”finne den rette”. Det endte alltid opp med nye venner.

Nok om mine  sommere. Jeg vet ikke hva slags planer du har. Ferie, sommerjobb, festivaler og Tour de France kanskje? Jeg har lyst til å gi deg et lite sommerferie tips, før jeg ønsker deg god sommer.

Mange sier at sommeren er tørketid fra Gud. Det tror jeg veldig på. Det skjer masse gøy, og Jesus har ikke høyeste prioritet alltid. Men jeg har hatt litt motsatt erfaring. Sommeren har vært tiden for Jesus på høygir. Tiden for å bli Jesus freak. Sommeren ble tiden for å møte masse andre kristne, få ny undervisning og høre sterke taler. Tiden for å bli gira!

Min tro er basert på en frelse som er stabil, uavhengig av mine oppturer og nedturer

Jeg trenger å  bli gira innimellom. Kjenne på fellesskapet når man lovsynger med 3000 andre. Vite at det ikke bare er jeg som tror på Jesus, men at vi er mange. Nå vil ikke mitt kristenliv overleve på gode opplevelse. Det blir som luft og kjærlighet og det greiene der. Min tro er basert på en frelse som er stabil, uavhengig av mine oppturer og nedturer. Men det er godt for meg å kjenne på oppturen.

Hvis du drar på festivaler i sommer, så kan ikke jeg love deg oppturer. Dette var min historie, du vil få din historie. Men jeg tror jeg kan love deg et fellesskap av kristne, som søker å bli bedre kjent med Gud. Jeg tror jeg kan love deg at du vil møte noen spennende mennesker. Finn din festival å dra på.

Jeg skal på  UL i år. Der kommer det en fyr som heter Indra Kubon. Skater fra Indonesia. Jeg tror det blir et bra møte med en spennende fyr. Ryktene sier også at det kommer ei bra dame fra USA. Jeg vet hvertfall at jeg kommer til å bli gira. Jesus gira.

God sommer!

Ill. foto:  ieta_xantina på flickr