Godta!

Godta!

Hva er det Astrid (17) mener du må godta?

Du har kanskje  opplevd å få en venneforespørsel på facebook fra en ukjent person. Kanskje har du ikke en gang møtt vedkommende, og tenkt «Nei, jeg gidder ikke å godta denne venneforespørselen akkurat nå. Tar det heller når jeg har blitt litt mer kjent med den personen først, og møter han eller henne i levende live. Jeg er ikke interessert i at denne personen skal få vite alt om meg. Og nå som den såkalte «tidslinjen» har kommet, kan jo denne personen se hva jeg har gjort helt siden jeg ble født! Og hva med de bildene som kompisene mine la ut her om dagen, hva vil denne personen synes om dem? Nei, dette er ikke noe for meg!»

Mitt vitnesbyrd:

I dag er det Astrid Støle Mostøl (17) som deler sine tanker om å invitere Jesus inn i livet sitt. Hun går for tiden i 2. klasse på Sygna vidaregåande skule i Balestrand.

Hva om det var Jesus som hadde sendt deg en venneforespørsel på Facebook?


Jeg har et  spørsmål til deg: Hva om det var Jesus som hadde sendt deg en venneforespørsel på Facebook? Hadde du trykket «ikke nå» og heller skrevet: «Jesus sender en forespørsel på Facebook! Hvem tror han egentlig at han er? #denfølelsen». Eller ville du godtatt med en gang og tenkt «Selvfølgelig skal vi være venner»? Dersom du er en av dem som ville ha trykket på «ikke nå» så må jeg nok skuffe deg på et punkt: Selv om du ikke godtar forespørselen, så vet Jesus alt om deg allerede! Han visste om deg før du ble til og han er også den som har alle planene for ditt liv. De står skrevet opp i en bok som er mye mer innholdsrik enn din facebook-profil. Jesus har til og med mer informasjon om deg enn noen andre du kjenner i hele verden, og han lengter etter å bli din venn. Jeg har heller aldri sett Jesus, men jeg 100% sikker på at han finnes fordi jeg har ”godtatt” hans forespørsel.

Jesus vil være din venn

Tilbake til situasjonen  med venneforespørselen fra en ukjent: Etter et par dagers betenkningstid ender du opp med å godta forespørselen. Du legger også merke til at han trykker «liker» og kommenterer «du er perfekt» på profilbildet ditt! Det er et tegn på Jesu kjærlighet til deg. Jeg håper at du skjønner hva jeg har prøvd å forklare deg gjennom denne sammenligningen. Jesus vil være din venn. Han vil være den personen i ditt liv som du kan komme til med alt du har på hjertet og legge det framfor Han.

Han vil også  være den som leder deg på de rette veiene gjennom livet, for at ditt liv skal bli så bra som mulig! Med andre ord – Jesus er ikke som alle de andre facebookvennene dine. Jeg vil oppfordre deg til å bli venn med Jesus, og å la han få lov til å bli en del av ditt liv. Del alle opplevelser, skuffelser og alt det måtte være, med din nye venn Jesus!

Foto: Privat