Håvard skriver guttesnakk

Håvard skriver guttesnakk

Gutten bak «Guttesnakk» presenterer seg selv.

Jeg er altså han som skal skrive spalten «Guttesnakk» her på iTro fremover, og du lurer kanskje på hva i all verden som gjør at jeg har tatt på meg den oppgaven?

Det handler ikke  om at jeg tror jeg kan alt som har med gutter å gjøre, for der har jeg nok enda en lang vei å gå. Men jeg tror at jeg, med min bakgrunn og nåværende situasjon, kan bidra til å sette lys på noen av de tingene som vi gutter er opptatt av, men som vi kanskje ikke snakker så mye om oss imellom.

Jeg har 28 års erfaring som gutt

For å si  det kort og greit:
Jeg har 28 års erfaring som gutt, og har altså ikke tatt steget over i kategorien «mann», tross alderen:) De siste åtte årene har jeg vært ansatt i NLM og jobbet inn mot barn og ungdom. Nå studerer jeg ved lærerutdanningen på Universitetet i Stavanger, og jobber 50% som ungdomsarbeider. Jeg bor på verdens vakreste øy, Fogn i Rogaland, er gift med Anne, og har en sønn på 1,5 år som heter Noah.

Jeg spiller fotball , digger Appleprodukter og koser meg når jeg redigerer bilder og video. Jeg tror likevel at Gud har en mye større plan for mitt og andres liv enn at vi bare skal drive med denslags. I Bibelen sier Gud at han har en bestemt plan for oss alle sammen, og jeg tror vi er avhengige av hverandre for at hver enkelt skal finne sin plass i Guds plan.

Jeg håper «Guttesnakk»  kan være en hjelp for deg som tror at livet har mer å by på enn hva det gjør akkurat nå!

Foto: Privat

En lørdag i måneden blir det guttesnakk, da med Håvard Østhus her på iTro.

Like ofteblir det jentesnakk.

Her tar vi opp alt det som jenter og gutter er opptatt av. Fra jente til jente, og gutt til gutt. Har du noe du ønsker å spørre jentesnakk eller Håvard om kan du sende en epost til iTro@nlm.nosetter vi dere i kontakt med hverandre. Har du et tema du vil de skal skrive om – tips i vei!