Hvordan unngå Valentines

Hvordan unngå Valentines

Er du lei av hjertesjokoladene i butikken, romantisk kliss og smilende par i reklamer på TV? iTro gir deg tips til alternative ting å finne på denne «kjærlighetens dag.»

iLivet

iLivet er en artikkelserie hvor vi tar opp forskjellige temaer som kan være aktuelle i dagliglivet til iTros lesere.

Det er ingenting som er mer irriterende enn kliss og forelskelse når man ikke er helt i humør for slikt. Heldigvis er det mye man kan finne på, også på Valentines Day, som ikke innebærer rosa skyer og hjerter i øynene.

Gjør noe fint for deg selv

Ta deg fri og slapp skikkelig av. Ta et bad eller se en episode eller sesong av en serie du har gledet deg til. Noen slike dager trenger man!

Se en ikke-romantisk film

En action-komedie eller kanskje en litt skummel film? Du kan også ta den helt ut og se en superheltfilm og invitere til filmkveld med utkledning og snacks som passer til temaet.

Gjør alt som du har utsatt å gjøre

Det er kanskje ikke det gøyeste å gjøre, men du vil i hvert fall ikke tenke så mye på at det er Valentines. I tillegg vil du få gjort masse greier som du egentlig skulle ha gjort for lenge siden. Du kan rydde i skapet, skrive den stilen til neste uke eller sortere i roteskuffen.

Finn noe annet å feire

Det er mye annet som går an å feire denne dagen. Kanskje en av vennene dine har halvtårs-bursdag? Det er også navnedagen til Hjørdis og Jardar. Man kan også feire at Arizona ble en delstat i USA, eller at Thomas Malthus (du har lært/vil lære om han på skolen) ble født. Det er med andre ord nok av andre ting å feire!

Heng med noen som ikke vet hva Valentines er

En enkel måte man kan unngå Valentines-prat, er ved å bare være rundt folk som ikke har hørt om Valentines. Besteforeldre er perfekt, eller små barn. Dette er også en god måte å få tid til litt kvalitetstid med familien. Et hett tips er å oppsøke den lokale Gjenbruksbutikken og ta en prat med koselige mennesker der!

Dersom ingen av disse aktivitetene frister, kan du alltids gå i dvale. Det er vinter og kaldt ute, og noen dager må det være lov til å ta den helt ut og bare bli værende i sengen eller sofaen. En ettermiddag i sofaen, kanskje med litt kakao eller sjokolade, er på alle måter mer digg enn å sitte nervøs på date med «crushen.» Det er stress det.

iLivet

iLivet er en artikkelserie hvor vi tar opp forskjellige temaer som kan være aktuelle i dagliglivet til iTros lesere.