I ♥ taco

I ♥ taco

Det er altfor mye å elske i verden! Og jeg EEELSKER det!!

Jeg bare elsker taco. Jeg elsker alt ved det: Variasjonen, fargene, smakene, kreativiteten, valgmulighetene, sølet, humoren når andre søler, og ikke minst: Å spise med hendene.

For ikke å snakke om hvor ustyrtelig morsomt det er å servere det til besteforeldre! Har du prøvd det? Det minner meg alltid om de dyreprogrammene på Discovery Channel der dyrehagevokterne gir pensler og oljemaling til en flokk sjimpanser… Resultatet blir som oftest nærmere Picasso enn Michelangelo, liksom.

Taco erperfekt. Det passer til alle anledninger og humør, og virker avansert nok til å imponere, men er så enkelt at man kan lage det i barnehagen. Kreative sjeler kan bruke timevis på å komponere den perfekte miksen av ingredienser, eller tegne ansikter med sausen på tallerkenen. Mindre kreative sjeler kan spise uten å bry seg, for det ser like bra ut uansett. Samme hvor sulten man er klarer man alltid å spise for mye. Føler man seg leken kan man kaste tomatbiter i taket og se om de fester seg. Føler man for å være sunn kan man bare ta grønnsaker og fullkornslefser (men det må være ufattelig kjedelig). Åh, som jeg elsker taco!

Lurer på om sjokolade kan funke i taco

Men jeg elsker mange andre ting også, da. Jeg elsker sjokolade, for eksempel, til tross for at det ikke er fullt så fargerikt. Lurer på om sjokolade kan funke i taco, forresten? Og så elsker jeg filmer som slutter bra, spesielt hvis de slutter med sjokolade. Eller is.

Ja, og ingenting er sommiddagersom slutter med sjokolade! Og is! Sjokoladeis!! Spesielt hvis den begynte med taco.

Jeg elsker, elsker ikke, elsker, elsker ikke, elsker blomster som slutter på elsker. Og blomster som ikke slutter på elsker også, for de er jo blomster, tross alt. Og jeg bare digger sommeren. Sol, bading, varme, fugler, jordbær med fløte og jordbær uten fløte og enda mer blomster. Og is. Sjokoladeis.

Og så elsker jeg musikk. Musikk som gjør meg glad og musikk som gjør meg trist men er så fin at jeg blir glad for å føle meg trist likevel. Og jeg elsker følelser. Det er ikke alltid jeg er så flink til å vise dem, men egentlig så liker jeg det også. For da blir det mer rom for andre til å vise følelser istedenfor, og jegelskerå se på folk som viser følelsene sine. Det er så forfriskende. Og apropos forfriskende så liker jeg friske ting! Som god helse, vindpust på varme sommerdager, kald sjøsprøyt på båtturer, og is. Saftis! Og sjokoladeis.

…svimmel av å tenke på hvor mye fantastisk det er å velge mellom

Og jeg elsker kjærligheten. Eller mulig jeg heller har kjærlighet til følelsen av å elske? Uansett, valgmuligheter! Jeg blir nærmest svimmel av å tenke på hvor mye fantastisk det er å velge mellom – hvor mye bra man kan få lov til å elske! Jeg rekker ikke over alt, engang! Heldigvis har jeg rukket å bli glad i lukten av nyklippet gress. Og rent sengetøy som lukter tøymykner og blafrer i vinden på tørkestativet.

Og jeg elsker at jeg blir svimmel av tanken på alt jeg elsker.

Men du, vet du hva jeg elsker mest av alt? At alt det fine og flotte jeg elsker er skapt av Gud. Han som elsker oss! Det kan bare bety to ting, nemlig: 1) Han må være en skikkelig fin fyr. Og 2) jeg kommer til åelskehimmelen.

Foto:Hexodus… at Flickr.com

Tema

Temaet i februar er Elske.